Jump to content

Moto Zajednica

Pijanstvo i motor

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: BMW R 1200GS

Pa popije se , ne mogu da kazem da ne ali ne mnogo, samo kad su slave, preslave, rodjenja, krstenja,crveno slovo ;D u kalendaru, nove godine,1 maj,rodjendani, vidjenja i ostali dogadjaji( kad se nesto kupi, pa kad se nesto proda ), moto skupovi ;D itd. ali cini mi se da nekako tada sporije vozim i opreznije. ;D

Takvih dana je mnogo u godini prijatelju, pazi da ne postanes alkos... ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 369 postova

ospite po meni drvlje i kamenje, ali ne pamtim da sam izasao negde u poslednjih deset godina , a da nisam popio 3-4 piva, to mi je mera za nekoliko sati, i kada me zaustave, pokaze 0.2 do 0.4 promila.  I desavalo mi se i da mi oduzimaju par puta dozvolu kada predjem preko toga. Jedino sto gledam da voznja nema vise od 10-ak kilometara i onda polako kada znam da sam presao meru. najvise sam naduvao 0.63 promila.

U, ja 1.55 ;D(jebiga pogreeesi covek)

• Svrati ponekad, 150 postova

Hahah pije za 1. maj , pa 2. maj, pa onda kad je drugi tu je i treci i tako nesto dok se ne obrne godina pa opet :)

1.55 hehehehe amater, ortak duvao pre neki dan 2.4.:):):):):)

• Svrati ponekad, 369 postova

Hahah pije za 1. maj , pa 2. maj, pa onda kad je drugi tu je i treci i tako nesto dok se ne obrne godina pa opet :)

1.55 hehehehe amater, ortak duvao pre neki dan 2.4.:):):):):)

Ako ja bi da ostanem amater ;),da ne bi dobijao navigacije a i da mi nebi oduzimali dozvolu ionako nema vise slobodnog mesta za pecate.A sto se tice ortaka oni duvaju i 2.61,ja se povlacim. ;)(i ovo 1,55 bilo nekad)

• nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova
  • Motocikl: 4x4

ja sam naduvao 0.63 pole 7-8 piva. Prosle godine posle beerfesta sam naduvao 1,32 ali nisam ja vozio nego sam cimao pandura da mi da da se testiram. 1.32 posle trovanja od alkohola,15-20 piva,  ja ne znam sta ljudi popiju kada pokaze 2,xx promila.

Guest gasa

Pa popije se , ne mogu da kazem da ne ali ne mnogo, samo kad su slave, preslave, rodjenja, krstenja,crveno slovo ;D u kalendaru, nove godine,1 maj,rodjendani, vidjenja i ostali dogadjaji( kad se nesto kupi, pa kad se nesto proda ), moto skupovi ;D itd. ali cini mi se da nekako tada sporije vozim i opreznije. ;D

a zaboravio si tamno crne datume u kalendaru ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 565 postova
  • Motocikl: Voge SR4 Max

E ovako je vec bolje, konacno je tema postala iskrenija...

Tvrdim da je mnooogo manje onih koji ne piju, nego NAS ;D ;D

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Ja pijem, ali retko. Kada vozim motor samo sokic. Na zadnjem moto-skupu svi narucuju pivo a samo ja Coca-colu. Samo me cudno  ;)pogledase.

Volim i ja pivo nego mi motor mnogo lakse ubrzava i brze ide kada popijem, pa ne bih bas da letim. Kao da sam njemu sipao kerozin a ne ja popio neko pivo.

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

ja trenutno vozim kola (i to retko) i kad sam za volanom, tj. kad upravljam motornim vozilnom NEMA SANSE da popijem bilo sta sto sadrzi alkohol .. iskljucivo sokove ili vodu , trece nema ! :) ,a ovako ... popijem jedno pivo i to retko .. cisto da me zelja mine ... :)

eto ... to je bilo iskreno .. :)

• nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova
  • Motocikl: 4x4

Meni se spava kada popijem jedno pivo, zato nikada ne popijem samo jedno. ;D

Inace ne duvam u balone. 8)

u balone se duvalo kada smo bili deca, sada imas melodiku, a i u to si duvao kada si bio mali, ali na muzickom u osnovnoj skoli, s'tim sto je ova prepravljena u super digitalnu ;D :)

• Svrati ponekad, 426 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650S

Sta reci! Mozete procitati post o mom pokojnom poznaniku Brani u Crnoj hronici, pod naslovom "preminuo 10h posle nesrece"

Inace, ja, kada je motor u voznom stanju ne koristim alkohol, retko popijem samo na nekim slavljima, gde se ide autom, naravno,  ali i tu sam nasao bezbednije resenje ??? . Ozenih se, zena polozila i iz gepeka ne vadim ravne cipele, njene naravno!  ;)

Zena je spas za te stvari, statistika kaze da otkad sam se ozenio ni jednom mi ne uzeshe dozvolu  :D

ijaaaoooooooooooo tu sam te cekao :)

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Od kad imam motor, drastično sam smanjio potrošnju alkoholnih pića. Kad vozim ne pijem, (desi se da potrošim jedno do dva, ako znam da ću na datom mestu ostati nešto duže - ždranje, druženje itd...). Desilo mi se jednom, davno, da sednem na motor pijan, i tada sam se zahvalio srećnim okolnostima što ostadoh živ i obećao sebi "nikad više". Nebrojeno puta su me gledali čudno, ubeđivali, navaljivali ali bez uspeha...

Svima onima koji misle da ih alkohol ne ometa u vožnji želim srećan život u iluziji, i što šire puteve.... nadam se dovoljno široke da se NIKAD ne sretnemo na njima.  :-[

• Drug član, 1414 postova

Voznja i alkohol- NIKADA. Ljudi ne mogu auto da voze pijani (bezbedno), a kamoli motor. Ako  neko hoce da se ubijew, ne mora da pije i da vozi, jednostavnije mu je da skoci na beton na glavu, time bar ne ugrozava normalne ucesnike u saobracaju >:(

• Drug član, 1194 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Desilo se to 1994 godine, ja sam tada imao 16 godina. Seli smo u Fiću i otišli na kafu kod drugarice. Bilo nas je četvorica, najstariji još nije imao 18 godina, i niko nije imao vozačku. Od kafe krene rakijica, pa pivce pa špricer i pili smo sve dok se jedan od nas nije upišao na stolici. Užasna scena, ne ponosim se time. Seli smo u auto i krenuli kući, naravno obilaznim putem. U jednom trenutku, na pola puta su bili ljudi koji su cepali drva, a drug koji je vozio je klonuo glavom i uleteli smo u drva i ljude. Udarili smo čoveka i na licu mesta mu slomili butnu kost. Izašli smo na ulicu, vozač je ostao u kolima. Oko nas stoje trojica matoraca sa sekirama u rukama. Čovek leži, plače, krvav... Kune, proklinje... Vozač pali Fiću i beži sa lica mesta. Otreznili smo se u sekundi. Dok su ljudi izlazili iz kuća i prilazili da pomognu nesrećnom čoveku, mi smo pobegli sa lica mesta. Moj drug koji je vozio je odmah ispričao ocu šta je uradio i otišli su u Policiju i prijavili se. Mi, ostali, nismo terećeni ni po kom osnovu. Jedini krivac je alkohol. Poučen takvim iskustvom, u svojih 11 godina koliko vozim automobil i 6 godina aktivnije vožnje motorom, nikada nisam popio ni trunku alkohola u onom danu kada znam da ću voziti. Pri tome računam i jutarnju rakijicu ukoliko vozim popodne. Jednostavno, nikada nisam pio dok vozim. U poslednjih godinu i po, posle saobraćajne nesreće koju sam imao automobilom, prestao sam skroz da pijem alkohol. Iako ni tada nisam pio alkohol, smatram da su vožnja i piće nespojivi, i nikada ne sedam sa nekim ko je pio alkohol. Znam da Vam je jasno zašto.

najzli

• U prolazu, 29 postova

Slusajte najveci biser, moj ortak 17 godina skuter 50 kubika, bio pijan na nekom rodjendanu u selu i vozio drugog druga, ishao tako putem,  pijan ne gleda samo ide napred, i krene choek iz kombija da mu blenduje, on uhvati iz inata njemu ovaj choek pocne da se dere na njega koci, a ovaj moj ga psuje napushava ga sve onako u prolazu gledajuci u njega a ne na put, kad ono baaaaam. :-\

SKuco se u kola koja su stojala slupana na putu, ali se nisu videla od mraka, ispostavilo se da mu je choek iz kombija blendovo i prichao da bi usporio a ovaj kreten nastavio napred. I onda dolazi vrhunac,  njemu nishta ali ovaj drugi dechko krva imo potres mozga i kopcu iznad oka, jok ovaj moj debil sklonio motor u shumu, dechka u shumu valjda koliko sam shvatio rekao mu da ce da pozove nekog i pobegao. Dalje prichu ne znam sve jedno, ta j decko koji je imao potres mozga je sve isprichao caletu, cale prijavio policiji i sad ce ovom da bude veselo!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja