petar78 0 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Potreban impeler vodene pumpe kao i osovina iste za gpz500s model 89-93 Ipak se ispostavilo da je pad imao mnogo teze posledice po motor. Pored probijenog dekla udario je i impeler, iskrvio osovinu i ista je danas pukla. Srecom to se desilo prilikom paljenja motora a ne u voznji pa je steta minimalna. U svakom slucaju bice jebade jer da bi se osovina zamenila potrebno je koliko vidim rasturiti celu masinu....... ako neko zna drugi nacin da se ista popravi otvoren sam za sve predloge. evo kako izgleda kvar.... a evo delova koji meni trebaju Pomazite..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte mi reci da niko nikad nije otvaro gpz 500????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ces problem resiti bez otvaranja motora jer sve je u sklopu sa tegom za izravnavanje vibracija,ali olaksavajuce je sto nemoras da skidas magnet i cilindre sa glavom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora ipak da se otvara masina moze ta osovina da se skine spolja. Samo je sad problem naci osovinu, (impeler sam naso) i dihtujuci lezaj koji ide na istu (49603 na crtezu) pa ako neko ima da se ne cimam sa narucivanjem iz amerike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 13, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kod bivšeg vlasnika je moj motor imao sličnu havariju. Kolko sam skontao iz onoga što sam ja zatekao, oni su otfikarili taj navoj koji je tebi slomljen i zabušili osovinu, pa u nju kroz impleler zavili šaraf. I to drži! Te dihtunge koji ti fale ja sam naručivao od Saleta iz Trstenika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar78 0 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawsaki KLX250G, GPZ500S Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec narucio iz amerike i treba stigne za 10 dana. Svi delovi koji mi trebaju (osovina, diht lezaj i oba dihtunga) sa transportom izadju 70$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 22, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stara tema isti problem. Da nema neko osovinu i dihtunge? Bar osovinu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...