Jump to content

Moto Zajednica

Problem sa kontaktom - pomoc

Recommended Posts

• AlexTattoo, 120 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

Imam burgmana 250ccm, 98.godiste. Nekoliko puta mi se u toku poslednjih mesec dana desavalo da kada okrenem kljuc ne mogu da dobijem kontakt. Onda nekoliko puta vratim kljuc i na kraju dobijem. Od juce ne dobijam kontakt uopste. Sumnjam na bosh bravu. Onda sam razgovarao s jednim likom i reko mi je da to uopste ne mora da znaci. E sad, cuo sam da je ovo redovna boljka burgmana pa bih voleo ako neko moze da mi kaze na sta da obratim paznju da bih znao sta da popravljam.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 461 postova
  • Motocikl: zx12r

Prsni kontakt sprej u bravu,ako to ne pomogne,onda krenes redom i sve dzekove otvoris,naprskas.Ne WD nego kontakt sprej.Imao sam slican problem i tako ga resio.

hvala vam na odgovorima, pokusacu sutra to da odradim. nego kazite mi kako da dodjem do brave, jel se skida i far ili samo ona plastika kod brave. ima dosta posla pa da se ne upetljam, nisam nesto vican tom poslu

skinuo plastike, naprskao sve kontakte kontakt sprejom i opet nece. a onda je zavrsio u servis. pretpostavka majstora je da su se pojeli zupci u bravi. videcemo ako moze nesto da se nalemi unutra.

• Zainteresovan, 461 postova
  • Motocikl: zx12r

Koliko se ja u matematiku razumem,brava ne moze tek tako lako da se skine.Srafovi kojima je pricvrscena su takvi da kad se stegnu glava im otpadne,pa da bi se brava skinula moraju odozdo da se razbuse.Za to je obicno potrebno da se skine prednja viljuska,cisto da ne bi mogao svaki indijanac na ulici da je zameni i otera motor.Mozda gresim,ali...

Koliko se ja u matematiku razumem,brava ne moze tek tako lako da se skine.Srafovi kojima je pricvrscena su takvi da kad se stegnu glava im otpadne,pa da bi se brava skinula moraju odozdo da se razbuse.Za to je obicno potrebno da se skine prednja viljuska,cisto da ne bi mogao svaki indijanac na ulici da je zameni i otera motor.Mozda gresim,ali...

u pravu si, to mi je i majstor rekao. zato sam i odustao od samopopravljanja

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja