drumskalisica 8741 Napisano April 13, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Eto, odem danas do radionice kod Zokija gde radim da slikam, islikam radionicu i iscure mi baterije. Spec. alati drugi put kad se vratim iz Cacka . Na prvoj slici je onaj MZ koji pominjem u temi o kilometrazi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 15, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Recimo ovakav,jeste skup,ali sto kaze Boki,neunistiv ! Bez uvrede , ja ne bih koristio taj dvokraki ! moze da iskrivi disk kvacila . Jos , ovakav nacin oslanjanja na radilicu ( bez zastite gnezda) moze uzrokovati "rascvetavanje" iste . Zato je bolje navrnuti puz obrtomera i staviti kuglicu (fi 8-10) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj radapciger za korpu sam napravio a mozate i vi ono sto vam treba je :matica i brezon od kamionskog tocka (u kvalitetu je i jedno i drugo sitan navoj pa je sila ogromna i ne razmisljas da li ce da oblazne navij) i matica od homokinetickog zgloba od mercedesa 123 (predlazem da probate dali se srafi na korpu jer bilo je vise dobavljaca pa i vise koraka navoja) sve to lepo povarite i imate radapciger u kvalitetu sretno u radu onima koji se upuste da ga naprave sami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano April 15, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bobane svaka cast. Hvala sto si ovo podelio sa nama.Hvala i ostalima, tema napreduje a da nebi ostalo samo na tome red je da zavrnemo rukave. Ako neko ima nesto od spec.alata ili ideju za MZ 150 samo napred ima nas koji vozimo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 15, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Recimo ovakav,jeste skup,ali sto kaze Boki,neunistiv ! Bez uvrede , ja ne bih koristio taj dvokraki ! moze da iskrivi disk kvacila . Jos , ovakav nacin oslanjanja na radilicu ( bez zastite gnezda) moze uzrokovati "rascvetavanje" iste . Zato je bolje navrnuti puz obrtomera i staviti kuglicu (fi 8-10) Zavisi sta se skida,ovaj nece da osteti ,,gnezdo,, ,ima i trokraki za neke druge slucajeve. U Mz manualu je dvokraki radapciger prikazan,u spec. alatima.Opet kazem zavisi sta se skida,kako je to neko pre nabacio,nabio,podkajlovo,vario...ima svacega,neki radapcigeri su totalno neupotrebljivi kad naidjes na takve slucajeve budzenja!Na zalost stalno se srecem sa takvim stvarima,dodje neko da zameni korpu,a ono..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan a ono poso za baros i brusilicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 15, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan a ono poso za baros i brusilicu... Pa kao krajnja mera da,probamo sve moguce,da spasim konus radilice i radilicu,korpa je tu sekundarna,ionako vec unistena. Ajd da ne idem vise u off,drzim se teme o alatima.Nosio sam se mislju da dam strugaru da mi uradi sve alate iz manuala,ali nemam potrebe za njima nikakve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam duzan sliku radapcigera a evo i radnog stola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...