Jump to content

Moto Zajednica

Moto prodavnica u Bul.Kralja Alekandra 326

Recommended Posts

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Moto prodavnica u Bul.Kralja Alekandra 326, na pola puta između Batutove i Cvetkove pijace

Rade već tri meseca ali su nekako uvučeni s ulice tako da sam ih jedva primetio.

Prodaju Kymco skutere ali imaju i nešto od prateće opreme.

Od Guevare imaju Caberg kacige i Xena lockove i lance, od BSZ Company uzimaju IXS jakne...

Ima još i letnjih rukavica, sprejeva za čišćenje i podmazivanje, pojaseva...

Čovek i sam kaže, nije da padneš s nogu ali se trude, kupili su "školu" za sledeću sezonu. U svakom slučaju vredi svratiti i

pogledati.... a što da ne i ohrabriti ljude da nastave posao i dalje

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 549 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Kod njih je moj prijatelj kupio skuter, a inace, jedan od glavnih ljudi u toj prodavnici (predstavnistvu)  je i clan na ovom forumu, odlican momak ;)

Prodavnica je 200-300 metara pre Cvetkove pijace kada se ide od Vukovog spomenika, u crvenim zgradama i nekih 10-15 metara od samog Bulevara, a ne bode oci prolaznicima jer je nekako u nivou ispod ulice pa im se izlog ne vidi bas najbolje, ali mi je svakako drago da imaju zelju da naprave dobar asortiman uz povoljne cene.;)

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Kod njih je moj prijatelj kupio skuter, a inace, jedan od glavnih ljudi u toj prodavnici (predstavnistvu)  je i clan na ovom forumu, odlican momak ;)

Prodavnica je 200-300 metara pre Cvetkove pijace kada se ide od Vukovog spomenika, u crvenim zgradama i nekih 10-15 metara od samog Bulevara, a ne bode oci prolaznicima jer je nekako u nivou ispod ulice pa im se izlog ne vidi bas najbolje, ali mi je svakako drago da imaju zelju da naprave dobar asortiman uz povoljne cene.;)

Pitao sam dečka u radnji za cene i on reče da su iste kao i u Guevari, jedino što možda s obzirom da su dosta robe povukli, kod njih još uvek nekih kaciga ima a u Guevari su prodate.

Ja sam se fino ispricao sa jednim, onako korpulentnijim dečkom. Ako je on na forumu, drago mi je da je lik iz "naše priče"

• Zainteresovan, 549 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Ja sam se fino ispricao sa jednim, onako korpulentnijim dečkom. Ako je on na forumu, drago mi je da je lik iz "naše priče"

Mislim da to nije Milos, on je smedj,mrsaviji i vozi zuti ER6-n, ali ne sumnjam da su i ostali u ekipi potpuno korektni. ;)

Pozeleo sam im srecu uzivo, a sada cu i ovde..:)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja