Jump to content

Moto Zajednica

BMW R1100RT zvecka kada se zagrije

Recommended Posts

• Drug član, 1693 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

BMW-ovci. Hajde još jednom da Vas zamolim za svoje mišljenje. Kako sam naveo u prvom postu, ja ovaj motor nisam još kupio, a želim da ga kupim. Jedino što me odbija je to kuckanje u cilindrima. Znači kuckanje se čuje samo kada je motor zagrejan, a nečuje se kada je hladan. Malo mi je to nelogično za ventile, jer to bi značilo kada se ulje zagreje, da se pojavljuje negdje luft. Od jednog čovjeka sam ču da može biti problem do klackalice. Da li su vama poznati takvi slučajevi? U dilemi sam da li kupiti takvo nešto ili ne? Pomagajte!!! :neznam: :neznam: :neznam:

evo kratko i jasno....svaki BMW sa R mašinom (bokser) ima "zdrav zvuk" klackalica na ventilima ....i taj zvuk se pojačava kad je mašina ugrijana....a pogotovu se pojačava kada je unutra sipano sintetičko ulje umesto mineralnog. i to JE NORMALNO....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS

Koliko para,koje je godiste i koliko pise kilometara da je presao i iz koje zemlje je uvezen.

Ovaj primjerak koji sam gledao je 1996 godište, na satu ima 59000km i uvezen je iz Švajcarske.

Hmm...dok se ja omišljah i premišljh da li da kupim ili da nekupim. I kad odlučih da kupim odem kod čovjeka, a on prodao motor sat vremena prije nego što sam ja došao...A baš sam se bio vidio nekako na njemu :( :( :(

A prodan je za 3000E. Baksuz pa eto... :'( :'( :'(

• Drug član, 1230 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Nemoj da tugujes ,ako je prodat za 300evra,kako si napisao onda je to motokultivator. Skokni do Slovenije imaju u ponudi dobrih BMW-a.

Nemoj da tugujes ,ako je prodat za 300evra,kako si napisao onda je to motokultivator. Skokni do Slovenije imaju u ponudi dobrih BMW-a.

Do mene je. Greškom sam napisao 300E. Prodan je za 3000 evra!

A uvoz kod nas u BiH je malo teža stvar. na snazi je zakon koji omogućava samo uvoz vozila (u šta spadaju i motocikli)koja ispunjavaju EURO 3 norme o emisiji štetnih gasova. Koliko ja znam (slabo znam) BMW R1100 to ne ispunjava. Ako griješim ispravite me!

• Svrati ponekad, 126 postova
  • Motocikl: Z650RS

Hmm...dok se ja omišljah i premišljh da li da kupim ili da nekupim. I kad odlučih da kupim odem kod čovjeka, a on prodao motor sat vremena prije nego što sam ja došao...A baš sam se bio vidio nekako na njemu :( :( :(

A prodan je za 3000E. Baksuz pa eto... :'( :'( :'(

E jbg... :(

Ja sam bas nesto mislio da ces to pazariti! Cisto sam ocekivao neko pragnjence da se to zalije :P

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja