jager 3446 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedino bitno da u četvrtak zapalim iz Subotice i dokopam se Kosjere! Gde i kuda kasnije, nije me uopšte ni briga! Samo neka traje što duže! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan i meni da izadjem iz kosjere u cetvrtak, a za dalje .... iiijhaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe Baš tako Za dalje, gde izbijemo... nema ni veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da napokon izbijamo ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :care: No, ako Zex bude išao sa nama, stižemo u qrac umesto na Uvac, provereno! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 21, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da.. kraticom preko Surdulice.. Da krenemo iz Bg oko 1-2.. Kepo klisne ranije sa posla i pravac KV.. Copezippa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako se odlucimo za goliju, idemo na vrr 1830 mnv da blejimo odozgore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 21, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan tamo gde smo naleteli na medino go#no obavezno... nego mene muči nešto drugo... ako ćemo sve to da radimo sa full opremom (šatori i sl.) kakva je situacijua sa tim planinarskim domom na Goču... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Od dve paprike, na kraju ću se peške šetati po Goču. Mnogo Vam zavidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ne kmplikuj popsy vec se prepusti situaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 21, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kako svima tako i meni (samo meni malo lakše, ja ću sa ST a vi sa tarabama :P ) ja polazim uvek spreman (pozajmio opet šator, nosim sekirče zbog međeda...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Jun 21, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, i ovako nemam svu opremu za ozbiljniji off, tako da ga necu gaziti i rizikovati da padnem.. Jos i nemam nekog preteranog iskustva za takvu voznju! Ne sve to jos i suvozac, uff, nisam siguran da je pametna ideja. Mislim, sve moze naravno, ali tesko da ce biti neka toliko spora grupa. Iskreno, mislim da je bolje da kupi kros Btw... ja sam tu rutu prosao sa mojom devojcicom i veruj mi da na pojedinim deonicama uopste nije bilo sve jedno, inercija gura napred, a prednju ne smem da pipnem zbog jebenog blata, a zadnja non stop sulja tako da nije bas prijatno. predlog je da se iz kv u petak ujutro krene u neku avanturu. recimo najkasnije do 9.00-10.00 krenemo. na kokinom brodu smo oko 11.00, i odatle krece rock n roll pa gde izadjemo. plan je da nadjemo meandre, posle toga do sjenice na kafu, a za dalje se na licu mesta dogovaramo.subota po planu i programu. LIKE LIKE LIKE Sta ste odlucili, hoce li se krenuti iz Kraljeva ili Ivanjice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jun 21, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan :care: No, ako Zex bude išao sa nama, stižemo u qrac umesto na Uvac, provereno! :D :D Bilo ti lose aaaaa??? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja, da ću ovaj put topcase da ostavim kući Moram sutra u potragu za nekom torbom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo ti lose aaaaa??? Nije, nije! Naprotiv! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Vojna transportna+paktreger ili mrezica i bog da te vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jun 21, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja, da ću ovaj put topcase da ostavim kući Moram sutra u potragu za nekom torbom... Pozajmi od babe ceger sa tockicima!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jun 21, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan predlog je da se iz kv u petak ujutro krene u neku avanturu. recimo najkasnije do 9.00-10.00 krenemo. na kokinom brodu smo oko 11.00, i odatle krece rock n roll pa gde izadjemo. plan je da nadjemo meandre, posle toga do sjenice na kafu, a za dalje se na licu mesta dogovaramo. subota po planu i programu. ako ima neka ruta sa te strane Kokinog broda do Ivanjice ili sa Duge Poljane direkt na Goliju,onda sa Golije imate dva puta ka selu Devici.jedan vodi preko Cestih vrela i tu se levo odvojite ka selu Koritniku,a odatle mozete na selo Bzovik pa Rudno i na kraju Studenica.a drugi put vodi ka selu Nesici ,e tu je pravi offroad nekih 5km(ima detaljno u putopisu Vesnici Proleca),zatim silazite i Device i picite niz reku Studenicu sve do Manastira Studenica.Ako kontaktirate NORDI-ja on vas moze sprovesti na Cemerno,a zatim u KV.Ja radim taj dan,inace bih se rado prikljucio. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/64604-vesnici-proleca/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan A gde ste u 11 na Kokinom Brodu u petak, jel u onoj kafanici gde smo sa "Zidarsko mlako" pili piće. Ako ja uspem da se organizujem da dođem sa mojom aždajom, jel Vas po Goliji sigurno neću stići. Ili pak ako se odlučite na kamp u Ivanjici. Napravite bar neki okvirni plan, pa postavite ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan malo je nezahvalno izbacivati satnicu gde cemo se naci za dva dana, a jos nismo ni krenuli niti znamo sta nas ceka na putu. u cetvrtak vece cemo znati gde cemo biti, pa izbacujemo u temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo pitao, jer si u prethodnom postu napisao da ćete biti u 11h na Kokinom Brodu, pa sam razmišljao da li bih se u to mogao uklopiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma ok dejo, ne mislim nista lose! takav je plan, ali sa rezervom kao i uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Moram da radim, a zapalio bih sad na off s posla, pa mi se muti razum u pojedinim trenutcima. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 22, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan zapalio bih sad na off s posla, pa mi se muti razum u pojedinim trenutcima. :lol: hmmm, nesto mi poznati simptomi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 22, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan zapalio bih sad na off s posla, pa mi se muti razum u pojedinim trenutcima. :lol: hmmm, nesto mi poznati simptomi Simptome smo prepoznali...sad jos samo da odredimo dijagnozu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...