D.E.J.A.N 20 Napisano April 1, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan molim kolege bajkere da mi pomognu,zelim da kupim pravu sportske cizme a dvoumim se izmedju par marki! zamolio bih vas da mi prenesete vasa iskustva ako ste nosili neke super sport cizme! da mi napisete koju cizmu imate i da li ste zadovoljni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 3, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis da ti neko nesto odgovori ili pomogne, bolje stavi cizme oko kojih se dvoumis Ovako, ima vise modela, razlicitih cena itd... Zamisli da ti sad svi pisu o modelu shlb koje su kostale 15e na buvljaku i tako... Malo ih zuljale kod peta, prstiju... Budi malo precizniji Ja sam npr imao alpinestars smx3 i bio prezadovoljan. 5+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim suomy extreme i super su moze se lepo i hodati nije kao patika ali ok su !! Tekst koji želiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan upravu si druze dvoumim se izmedju sidi,suomy,alpinestar,tcx,nekako su mi te suomy bas extra,hvala ti druze na pomoci! nije problem cena,ali vidim u louisu i neke vanucci cizme u rangu je cena sa ovim pomenutim markama koje me zanimaju,ne znam da li je neko imao iskustva sa tim cizmama? vidim isto i mtech na netu da ima extra cizme,ali isti ne znam kakve su!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj Sidi i AlpineStars Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...