DejanTNT 37 Napisano Octobar 29, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Niche mislim da se iz prilozenog moze zakljucit da je sigurno na ttr-a svaka greska ispravljena malo ljepseg dizajna(posebno rep),i da je idealan za kombinaciju turing i off tj. za svaku je namjenu Slazem se u potpunosti ..Ja prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 3, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi...Letos sam i ja uzeo tt, '97godiste... Bila je crveno bela i u losem stanju, a evo sta je sve uradjeno: -Plastike od WR450F -Ofarbana kompet -Presvuceno sediste -Novo ulje i filteri -Nov lanac i lancanici(nisam nasao zadnji 47, pa sam stavio 46 zuba...u potrazi za 50 ) -Nov race auspuh -Nove plocice -Stitnici za ruke, sundjer kormana, nove rucice i rucke kocnice i kvacila -Nov akumulator -Nov regler -Nova svecica -Promenjena kociona tecnost -Registrovan Namucilo se ali se isplatilo konacno, sve sklopljeno i sredjeno - tek prosle nedelje ! Jos samo treba da mu podignem zadnji kraj, videcu kako i neku zadnju kramponku da mu nabacim posto mi je prednju poklonio cilesd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Novembar 3, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta si se naradio, bitno da je sada sve reseno i ispravno, sad samo voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 4, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan -Nov lanac i lancanici(nisam nasao zadnji 47, pa sam stavio 46 zuba...u potrazi za 50 ) Imam 50 zuba lagan kao perce od KTM ali nisam probao da li pasuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 4, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neki savet kako podici zadnji kraj? @TA96 Sa koliko je rupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan a zasto da mu dizes zadnji kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 5, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je dosta nizak i ne odgovara mojim potrebama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan stavis duzi amortizer i dobices to sto zelis ja sam to uradio i super je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 8, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas neku sliku druze da pogledam ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 8, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan sutra slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan sutra slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan sutra slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 9, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan U pa ovo je super, gde si nabavio amortizer ? Ovako i meni treba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan od suzukija dr 650 nikakve prepravke nemas samo na donjem kacenju dve olatne posto je malo siri te platne mora strugar da ti odradi posto na jednoj strani treba da budu malo uze nista nije komplikovano u voznji je super provereno na svim terenima i sa sm tockovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 10, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da da pretpostavio sam da mora mala prepravka nikakav problem. Ovo je prava visina bas ono sto sam zamislio.Gde si kupio amortizer ako nije tajna, tj. gde bi mogao da ga potrazim, iskreno ne znam ko ima sve te stare delove ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan nisam kupovao amortizer imao sam posto imam rasturenih motora sad trenutno nemam ni jedan slican vidi kod kolega ima ih vise koji rade sa delovima ako nesto zapne tu sam poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko dimenzije semeringa prednje viljuske? A evo i mog mezimca: (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan javicu ti do veceras imam ih u garazi ali ne znam napamet dimenzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 19, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo TT kako izgleda.Ima tu jos sitnica, guma zadnja, treba da se odrade nalepnice - samo da ih smislim... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 19, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan I naravno cizme i cvike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko dimenzije semeringa prednje viljuske? A evo i mog mezimca: (Powered by frubar.net) 43x55x10 kayaba upside down viljuska kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan I naravno cizme i cvike Lep je TT, nalepnice i ne moras da stavljas, skroz je dobar ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 19, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam neki broj na bocne plastike Ovo je slika pre nego sto mi je stigla tvoja guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan I naravno cizme i cvike Lep je TT, nalepnice i ne moras da stavljas, skroz je dobar ovako Mozda samo da turiš nesto na plastike ispod sedista,tu mi je malo "Prazan". Ostalo ostavi za sponzore! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko dimenzije semeringa prednje viljuske? A evo i mog mezimca: (Powered by frubar.net) 43x55x10 kayaba upside down viljuska kod mene. Thanks,jos ako staje 5,5dl ulja po stapu,to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...