MAGNUM 52 Napisano Mart 28, 2011 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan DAKLE KAO STO STOJI U NASLOVU!!! ignitor:3JL-82305-00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 28, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan A da li u obzir dolazi popravka? Ako se ne varam,kod viraga,tenere,tdm... tci nisu krvnicki zaliveni,nego se lepo moze prici elementima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam za VN 800...ako se negde slaže mogu da ti pošaljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Mart 30, 2011 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan A da li u obzir dolazi popravka? Ako se ne varam,kod viraga,tenere,tdm... tci nisu krvnicki zaliveni,nego se lepo moze prici elementima. PROBLEM JE STO NIJE POKVAREN,NEGO SAM MENJAO AGREGAT.NA XV 750 '83 UBACIO SAM AGREGAT SA VIRAGA 750 '95. PA SADA NEMA VARNICE.BILO BI DOBRO AKO MOZES DA GA PREPRAVIS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Mart 30, 2011 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam za VN 800...ako se negde slaže mogu da ti pošaljem PA NE ZNAM DA LI MOZE.MORAO BI JOSKA DA NAM DA ODGOVOR.JOSKA,MOZE LI? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Moj je isto micubišijev, ali sam malopre video da levi veći ulaz nije isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Mart 30, 2011 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan HVALA TEBI U SVAKOM SLUCAJU.NASAO SAM U BERZI DRUGARA KOJI DONOSI,ALI NISAM NASAO NA EBAY-U Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 30, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze ili ne,zavisi od davaca impulsa,pa koliko ih ima,koje su sirine bregovi koji prolaze ispod davaca,i slicnih "sitnica"... Btw,kada pises velikim slovima,znaci da vices Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Mart 30, 2011 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan MA TAMAN POSLA DA VICEM,NAVIKA MI JE DA PISEM TAKO,OPUSTENA VARIJANTA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 30, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan MA TAMAN POSLA DA VICEM,NAVIKA MI JE DA PISEM TAKO,OPUSTENA VARIJANTA odvikni se inače ima par ljudi koji nabavljaju delove (Sale Trstenik, jedan čovek iz Subotice - ne znam mu nick potraži po forumu) pa vidi koliko bi koštao TCI možda čak i da vidiš zamenu za onaj koji imaš (ako ti ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...