Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 26, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite, da li je dovoljno da promenim sam deo pod rednim brojem 5, taj lezaj ili da menjam ceo deo ukljucujuci i ovaj zupcanik (broj 3) pošto se na delu gde naleže ležaj vide oštećenja, valjda od vrtenja tog stradalog ležaja. Razmišljao sam da probam da ga cementiram kod nekog ko to radi... Bojim se da ako promenim samo ležaj ne počne ponovo da proklizava posle nekog vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 26, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Frajlauf ide kompletan......a gde bi i nasao deo br.5??? nema tu budzenja, sve je kratkog daha..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 26, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Svaka i najmanja sajbna koja ima svoj kataloski broj se moze naruciti kao poseban deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 26, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne ide kompletan, ne znam odakle ti ta ideja? Frajlauf se ovde sastoji od tri dela i svaki ide posebno. Znam da je budženje kratkog daha, ali kada bi uzeo sva tri koštalo bi me 400 evra... Ovaj venac košta oko 70-80... a ovaj zupcanik je 180. Ima razlike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 26, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to sve kupio za 180E kompletno u kutiji...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...