Sekula Sabac 266 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Stigla je i prva konkretna ponuda-kes. Malo da razmislimo,da li stavljamo katanac na temu ili cekamo novu ponudu. Kakvo razmisljanje, uzimaj pare pa kod mene na rostilj Rostilj mora jos da ceka. Cena jeste po dogovoru,ali dogovor ima donju granicu,a to je na sledecem linku http://www.polovniautomobili.com/oglas1066573/honda_vf_750_c_magna/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1453 Napisano April 5, 2011 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sva sreca nemadoh za vikend vremena da svratim do Sapca i pogledam motor tako da mi ostadose pare koje bih sigurno dao Sekuli. Taman bi mi toliko zafalilo. Ovako juce kupih dva pezoa 206, obnovio vozni park u skoli i mirno cekam prolecnu sezonu upisa novih kandidata koja je nadam se pred nama. Jbga, ljubav je ljubav a posao posao, traze deca da jedu, da se obuku i jos svasta nesto.... Sve najbolje buducem kupcu, vec mu zavidim, i neka mi cuva Magnu, mozda mi se u sledecem deljenju posreci ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Cena pala na 3600. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ne spustaj vise cenu, zaplakacu sto trenutno nemam para da uzmem ovu lepoticu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Druze ne spustaj vise cenu, zaplakacu sto trenutno nemam para da uzmem ovu lepoticu Ako se ja rasplacem,ostaje u mojoj garazi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan taman da sacekas do sledece godine i lako cemo se dog ...sorry za off 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano April 8, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Tad ode u oldtajmere i eto opet problema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1453 Napisano April 9, 2011 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam cak iz dosade slikao moj motor dok sam danas cekao na izlazu sa auto puta kod aerodroma ne bih li ipak nekako bar video tu famoznu Magnu, ali nije se dalo..... A puna kuca gostiju i zena me poslala po hleb do pekare pa sam posle 20 i kusur minuta morao da napustim strazarsko mesto..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan A ja sa malim kasnjenjem stigao,provozao se,i mislio Jasminko vec otisao ...Kad stigao u Sa vidim opet propusteni pozivi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano April 10, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Video juce motor na Uscu, slikama ne moze docarati lepota Magnice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano April 16, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Magna kaparisana. Moze katanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...