Kanarinac 334 Napisano Mart 24, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sa moje yamahe, dakle pase sigurno na model 2003-2005, mozda moze i na jos neki. Ja sam ga pravio sa sarkom je. Uz njega se dobija i jak magnet. Nosac je plastifiiran u crnu boju. cena je 10e bez pogadjanja. Evo slicica Info ovde ili 064 142 39 79 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan molim te izmeri koliko je od sredine rupe do rupe,voleo bi da ga ne prepravljam za moj motor,ako odgovara uzecu ga.Jer rucni rad? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 24, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ja sam ga pravio A evo i mera 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 26, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 28, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 1, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim neki mi lupaju minuse,verovatno zbog aktuelno..... Zar nikome ne treba nosac? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 2, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi treba nešto takvo, mozeš li da ga pošalješ nekom kurirskom službom? Ako možeš šaljem ti adresu na PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 2, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 9, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nosac prodat Vladi. U zdravlju da ga koristis!!!! Moze lock 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...