Pablo 1712 Napisano Januar 31, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Andrejp nam je napisao tekst o tome sta je potrebno i kako izgleda polaganje za A kategoriju. Tekst je napisan proslog leta, neposredno posle polaganja, tako da su informacije koje cete tu naci stare pola godine, ali mislim da se nista nije promenilo od tada. http://www.bjbikers.com/index.php?contentid=63 Hvala Andrej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 31, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Tekst je napisan proslog leta' date=' neposredno posle polaganja, tako da su informacije koje cete tu naci stare pola godine, ali mislim da se nista nije promenilo od tada.[/quote'] Panduri se sigurno nisu promenili :roll: Hvala Andreju za informativan tekst... A bilo je zabavno, zar ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 31, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep clanak. Prosto osecam kao da sam platio iz svog dzepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 31, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi moji, ja sam dans polozio i za B kategoriju! :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 31, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi moji' date=' ja sam dans polozio i za B kategoriju! :jos_piva: [/quote'] :kul: :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 1, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ali takodje postoji velika shansa da budete vraceni sa polaganja, ako dodjete u kratkim pantalonama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Februar 2, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ali takodje postoji velika shansa da budete vraceni sa polaganja' date=' ako dodjete u kratkim pantalonama...[/quote']pa ako i treba da vracaju za tako nesto :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Februar 2, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Ali takodje postoji velika shansa da budete vraceni sa polaganja' date=' ako dodjete u kratkim pantalonama...[/quote']pa ako i treba da vracaju za tako nesto :!: Al se zato tolerisu ultra-minici :shock: Kakvo skretanje paznje sa voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Februar 2, 2006 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi moji' date=' ja sam dans polozio i za B kategoriju! :jos_piva: [/quote'] A koliko imas godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 2, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan 18 i jos skoro pa mesec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Februar 2, 2006 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan 18 i jos skoro pa mesec. Aha... Ma ja sam se istripovao, pomesao sam te sa brkom pa reko kako mozes sa 17 da dobijes dozvolu... Sorry za off! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...