origen 0 Napisano Mart 20, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamahica r1(00-01) u pitanju, ko lutka. BOJA na prednjoj masci i fenderu matirala i od jarko crvene dobila neku svetliju mat nijansu,nije strašno al me nervira(pican sam). Kako da osvežim boju,kada pokvasim prednji oklop onda je skroz ok nijansa. Dakle pitanje glsi kako da osvežim boju na oklopu ! Dali neku polir pastu,ili lak sprej..čak mi je padalo na pamet i onaj transparentni sprej crveni za farbanje štopaljki (mada mi to neštoo...) Hvala svima u napred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 20, 2011 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj poliranjem, masinskim kod nekog lakirera koji ima iskustva da ti ne "spali" boju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
origen 0 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj poliranjem, masinskim kod nekog lakirera koji ima iskustva da ti ne "spali" boju... hvala,izgleda da ću morati tako ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...