Disko Nindža 10625 Napisano Mart 18, 2011 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan naisao sam na dosta povoljnu ponudu, ali nikad nisam cuo za ovog proizvodjaca akumulatora, znaci u pitanju je akumulator sa gelom, ali us sustini interesuju me generalno misljenje i iskustva sa njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Mart 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan stavio prosle godine ytx14 i za sad funkcionise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 18, 2011 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio u fabrici ovih akumulatora u Holandiji i nisam primetio ništa loše Prisustvovao sam treningu za prodavce i rešavanje reklamacija tako da mogu da ti preporučim, još ako je ponuda povoljna... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10625 Napisano Mart 18, 2011 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pa nasao sam u radnji LP 12V 11AH gel akumulator za 4500 din sa godinu dana garancije, u poredjenju sa ostalim cenama u Subotici ovo je najbolji dil, dopizdili su mi akumulatori sa kiselinom, pa resih da probam ovaj sa gelom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...