Dulence 96 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je fabrički auspuh skinut sa Suzukija sv 650.U odlicnom je stanju,ima sitne ogrebotine.Oglas sam izbacio za prijatelja koji se ne bakće sa internetom,pa ću samim tim i ostaviti njegov broj telefona.Uzimajući u obzir da je auspuh kod mene,možete i pitati preko foruma šta vas interesuje. Cena 50 eur ,može i zamena za zadnju gumu za isti motor Telefon 064 268 53 86 Milan p.s.Nadam se da nije problem što sam oglas izbacio za prijatelja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Mart 15, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako bi taj top išao na moj ZZR 600 (prepravio bi 4 u 1)a imam polovnu metzeler gumu 160/60-17. Ajde vidi sa njim ako mu ta dimenzija odgovara da gumu slikam i pošaljem ti da procenite stanje pa ako ko zna... možda napravimo neki biznis . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...