demro.st 435 Napisano Mart 13, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav shedowsi i ostalo drustvo koje vozi honde pomozite ako znate krenem danas lep dan kuci uredu upalio iz prve negde posle 10 kmosetio sam da gubim snagu i da hoce da se ugasi i... stao na leru radi dosta dobro cim pojacam gas on se gusi i ugasi se promenio sam filter benzna pumpa baca benzin ok.nikako nisam mogao da dodam dovo;jo gasa da bi ubacio u prvu... doslepali smo se kuci a sta sad ponekad cujem da malko pukne u auspusima al to je od pocetka kako imam motor imam dve god i prosle sam napravio 4100km bez problema molim savet demro.st kisac kod novog sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Mart 13, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel mogu da pokušaju oni koji ne voze honde? Izgleda kao da se kondenzovalo vode zimus, ispuljaj karburatore malo pa javi šta se dešava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 13, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav cini mi se dasam resio odvrnuo sam na casicama karburatora ona dva konusna vijka iz jedne je curio talog a druga nista ..nista nije uopste curilo nibenzin ni voda...duvao sam kompresorom u usisnu cev koja ide od el pumpe sad radi al cini mi se da jos nije to sto trba sad vuce al me brine zasto iz druge case nije nistapoteklo hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano Mart 13, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Moras da ocistis karbove i filter goriva stavis nov pa ce da radi sve,svecice isto zameni..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...