spdzlla 0 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 3. 2011. at 12:08, ARES je napisao: spidzila, koji si paket uzeo. Sad videh reklamu na sajtu da je HD za celu sezonu sa svim pregledima 99 eura. Uzeo sam taj paket, međutim, mene je izašao nešto jeftinije jer sam kupio prošlogodišnji pa sam imao određeni popust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 3. 2011. at 10:05, acim je napisao: Što se tiče nedostatka komentara, možda su ljudi samo oprezni, možda ne žele da se izleću sa prognozama, kako posle ne bi popili zajebanciju. Testiranja su jedno, a trke drugo, videćemo. Uvek treba biti oprezan i sada a i posle ali opet kažem ne mogu da se odagnam utisku da je kojim slučajem Rossi sada na 1.55 a ostali iza da bi ovaj thread imao bar 10 stranica sa raznoraznim komentarima o Pedrosi kao mlitavku, Stoneru kao majstoru za offroad i slično Ali dobro ovo nije tema ja samo delim moj utisak sa čitaocima ovog thread-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Mart 16, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan gledam nesto temu od prosle godine... stoner je stvarno kidao onog dukca... evo malo da se podsetite http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/42365-motogp-testiranje-na-stazi-losail-u-katru-18-19-mart-2010/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa901 4 Napisano Mart 16, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Aoyama ipak nije na fabrickom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 17, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 3. 2011. at 13:58, GixxerK6 je napisao: Uvek treba biti oprezan i sada a i posle ali opet kažem ne mogu da se odagnam utisku da je kojim slučajem Rossi sada na 1.55 a ostali iza da bi ovaj thread imao bar 10 stranica sa raznoraznim komentarima o Pedrosi kao mlitavku, Stoneru kao majstoru za offroad i slično O Rossiju nema šta puno da se kaže, ima problema sa motorom, to je evidentno, a priča o ramenu je verovatno samo vađenje. Pak, Hayden takođe ima problema sa motorom, mada ima nešto bolje rezultate. Bez obzira na sve, pre prve trke ništa ne bih prognozirao, Rossi je matori prevarant. Kako sam više puta rekao, ja nastavljam da navijam za Yamaha tim, tako da me više brinu loši rezultati Lorenza, ali me i raduju dobri rezultati Spiesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzordzi Kox 1 Napisano Mart 17, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 3. 2011. at 10:47, spdzlla je napisao: Slažem se Aćimom. Ja sam ludeo zbog toga što nisam mogao da gledam. Jedni ne prenose sve, drugima reklame traju deset minuta...To crank mi je pojasnio šta dobijam pretplatom i od tada sam redovan kupac i time sam rešio sve probleme. Jeste da je možda skupo, ne kažem, ali zato pored direktnih prenosa možeš gledati bilo koju trku iz arhive tj. od 1992 pa na ovamo kada god hoćeš, možeš videti sve intervjue vozača i ostalih članova tima, specijalan materijal, itd... kad se sve sabere i oduzme pretplata na Motogp ispade i najjeftinija i najpametnija varijanta.. hvala na savjetu, poslushao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rekao ne valja Sport klub, evo prenos treninga i danas i sutra pa sve do ponedeljka prenos trka Krenulo je... Nisam stigao da gledam praktice Moto GP ali izgleda da je kameni po mraku zasijao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da se prokomentarise 5. Valentino Rossi ITA Ducati Marlboro Team 1m 56.479s fp1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Mart 17, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hm... to je oko sekundu ipo sporije od onoga sto ce se postici u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Mart 17, 2011 Drug član, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za Rossija odličan pomak vremena, nadajmo se da će se brzo sastaviti sa Ducatijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...