castor 384 Napisano Mart 14, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću najvjerovatnije da je plastificiram i stavim zajedno sa saobraćajnom... Ili tako nešto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4801 Napisano Mart 14, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam podigao tablicu i nalepnicu, ali ne i saobracajnu. Pitao sam gde da nalepim, obzirom da nemam vetrobran (XT), i policajac mi je rekao da je cuvam sa saobracajnom (sa sve onim izgledom lica "koji su je k..ac i pravili" kad ne vrsi posao). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 14, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam podigao tablicu i nalepnicu, ali ne i saobracajnu. Pitao sam gde da nalepim, obzirom da nemam vetrobran (XT), i policajac mi je rekao da je cuvam sa saobracajnom (sa sve onim izgledom lica "koji su je k..ac i pravili" kad ne vrsi posao). Pa to je izvrsna vest da će tolerisati nelepljenje nalepnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 14, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za sad nalepnice loseg kvaliteta a za godinu do dve-"Ajmo raja,chipovanje,osh pod kozu,na rame ili guzicu,hteo ne hteo,morash". Sve ovo postaje jedan veliki tor. Ke....am im se u sprovod novog zakona i u nalepnice 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Mart 14, 2011 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Dok je i ovaca, biće torova i šišanja. Sva sreća pa ćelavim sve više.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Mart 15, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nalepnicu zalepio na plastikama. Doduse ne bas frontalno, ali to je lokacija koja je najmanje izlozena vetru i vodi. Razmisljao sam da je ne lepim vec da je drzim uz saobracajanu, ali me to dovodi u situaciju da se raspravljam sa drugovima organima (neki ce imati stav kao policajac koji je Doktoru dao savet, a neki ne), a u ovom slucaju njihov je duzi. E sad, vidicemo koliko ce da stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 15, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, ali ti imas gde. Ja na nejkedu stvarno ne znam gde bih je nalepio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, ali ti imas gde. Ja na nejkedu stvarno ne znam gde bih je nalepio. na kuciste fara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 15, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Moj far je malo drugačiji a i ukrašen je karbonom. Nisam u fazonu da to prelepljujem nekakvom nalepnicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Moj far je malo drugačiji a i ukrašen je karbonom. Nisam u fazonu da to prelepljujem nekakvom nalepnicom ovo je slika sa neta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 15, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam podigao tablicu i nalepnicu, ali ne i saobracajnu. Pitao sam gde da nalepim, obzirom da nemam vetrobran (XT), i policajac mi je rekao da je cuvam sa saobracajnom To ne znači da te neki drugi policajac neće kazniti zato što nisi zalepio nalepnicu. @all Pravilo je jasno, lepi se na ravnu površinu pored fara, rečeno narodskim jezikom. Ja sam zalepio na vizir (u ćošak), jer nalepnica uopšte nije ružna, a da li će izbledeti ili ne, to nije moj problem i ne verujem da će iko praviti problem oko toga. Izbledela nalepnica ne znači da je oštećena. U problemu su oni koji voze naked motore, ali ja bih u tom slučaju zalepio nalepnicu na štap i to sa prednje strane. Okrugla nalepnica sa gornje slike ne postoji, znači postoji samo četvrtasta slična ili ista kao za auto, samo što se lepi sa spoljne strane, ne sa unutrašnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Mart 15, 2011 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na autu odlepio sa folije i zalepio na sajbnu ali kod mene je nalepnica providna a ono aluminijumako sam bacio tako da se jedva vidi. Zakon kaze da se na motociklu lepi u blizini uredjaja za svetlosnu signalizaciju. Znaci napred ili nazad!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 15, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Mart 15, 2011 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan meni rekli moze i nazad, ali na neku ravnu povrsinu. ja sam zalepio na ram s leve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 16, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko kolike su tacno dimenzije nalepnice, pa da napravim neki nosac za nalepnicu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 16, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ja za afriku imam dva seta plastika i vizira... menjam stalno a skidam i sve kad idem na off... i shta onda? na vilu koja je malo malo potopljena u vodu i blato ja cu to drzhim u novchaniku pa nek me jure zbog toga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Mart 16, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas prisao jednom policajcu koji je stajao na bulevaru u NS i pitao ga gde da nalepim nalepnicu. Covek mi je odgovorio: "NEMAM POJMA, NEGDE NA VIDNOM MESTU" :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko kolike su tacno dimenzije nalepnice, pa da napravim neki nosac za nalepnicu ? 80 x 60 mm sa tendencijom da se moze obrezati na 60 x 40 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je zalepio na donji deo vizira, i uopšte mi se ne sviđa. A ako mi je neko skine (što nije nemoguće), neće mi pasti na pamet da plaćam drugu. A na registracionoj nalepnici što piše registarski broj, već je krenuo malo da se skida, znači za mesec dana, biće prazna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Video nalepnicu, kolega zalepio sa prednje strane ispod fara na masku. Nalepnica ima neki plasticni spoljni sloj koji je stiti, on ju je vodenim mlazom prskao direkt i nije se ostetila, ni malo... Sada mene brine da li mogu oni sa kamera u Beogradu da ocitaju broj registracije, da li moze kamera da zumira toliko ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Video nalepnicu, kolega zalepio sa prednje strane ispod fara na masku. Nalepnica ima neki plasticni spoljni sloj koji je stiti, on ju je vodenim mlazom prskao direkt i nije se ostetila, ni malo... Sada mene brine da li mogu oni sa kamera u Beogradu da ocitaju broj registracije, da li moze kamera da zumira toliko ??? Samo u filmovima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Videh lika na GS 1200 austriske table i nalepnica na štapu. Ova naša neće izdržati dugo na tom mestu,pa mi je sinulo da je prelepim providnom folijom . Tako isto ću na skuteru s tim što ću iznad fara da nalepim prokletinju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na autu odlepio sa folije i zalepio na sajbnu ali kod mene je nalepnica providna a ono aluminijumako sam bacio tako da se jedva vidi. Zakon kaze da se na motociklu lepi u blizini uredjaja za svetlosnu signalizaciju. Znaci napred ili nazad!!! Ti si jedini koji je ispravni zalepio nalepnicu. Juče sam bio u Ljermontovoj da registrujem motor i došao čovek da se žali kako je oštetio nalepnicu prilikom lepljenja. Objašnjeno mu je da se sve "srebrno" skida i da ostaje zalepljeno samo "providno". Međutim, loše su uradili perforaciju na nalepnicama pa je sve pokidao. To ga je koštalo nekih 2.000,00 dinara. Ja sam na kolima zalepio celu. Nisam išao u školu za lepljenje nalepnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Mart 17, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na autu odlepio sa folije i zalepio na sajbnu ali kod mene je nalepnica providna a ono aluminijumako sam bacio tako da se jedva vidi. Zakon kaze da se na motociklu lepi u blizini uredjaja za svetlosnu signalizaciju. Znaci napred ili nazad!!! Ti si jedini koji je ispravni zalepio nalepnicu. Juče sam bio u Ljermontovoj da registrujem motor i došao čovek da se žali kako je oštetio nalepnicu prilikom lepljenja. Objašnjeno mu je da se sve "srebrno" skida i da ostaje zalepljeno samo "providno". Međutim, loše su uradili perforaciju na nalepnicama pa je sve pokidao. To ga je koštalo nekih 2.000,00 dinara. Ja sam na kolima zalepio celu. Nisam išao u školu za lepljenje nalepnica... Potpuno netačno, to je onda uništena nalepnica ako nema aluminijumskog dela. eto kako izgleda zalepljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 17, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to isto dogodilo kada sam lepio nalepnicu na ženinim kolima. Pri skidanju onog nosača primetio sam da srebro počinje da se otkida i sa glavne nalepnice, odnosno onog dela koji treba da ostane, tako da sam obustavio dalje skidanje, otkinuo celu nalepnicu od nosača i sve to tako zajedno zalepio. Definitino pojedine nalepnice nisu dobrog kvaliteta, ali moram da vas obradujem da sa nalepnicom za motor nije bilo nikakvog problema. Imam još jednu da zalepim na moped, javiću kakva bude ona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...