Mito_Maniac 80 Napisano Jun 12, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je sto si nam se pridruzila, dodushe, za sada virtualno, ali bice prilike i to da se popravi Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla SEXY! ! ! Bas me zanima ko je na avatar-u ???;D :-* ja sam naravno.....ako mi ne vjeruješ dodi pa vidi.....slika je stara možda dva mjeseca...... ja bih dosao ako nije problem(samo da provjerim) ha,ha.....naravno da možeš doć ali ne da provjeriš?! ti možeš doć samo vidjet......ha,ha...... ;D ;D ;D ;D Njega pusti da gleda...ali samo kroz staklo...čuvaj se,taj omađija svako žensko koje pogleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cura iz Rijeke,imam 22 god. ,velika sam ljubiteljica motora kao i moto susreta....trenutno ne vozim ništa osim skutera,ali se nadam da će uskoro doći na red i nešto konkretno.... Tu sam se našla po pozivu jednoga od Vaših članova.....pa eto ,toliko o meni za početak..... :o dobro dosla i nadam se da ces i ti posetiti Veliku planu kao imi sto smo Rijeku Opatiju , Grobnik http://www.motoclub-freewheels.com/ ;)jao koliko je to staro....trebate doći sada jer je puno bolje i ljepše......ali drago mi je da ste prošli sve to.....sigurno su to bili jako dugi i ljepi đirevi.... a što se tiće Velike plane ne znam ni di je to?! možda mi netko može reć nešto više o tome?! ??? ??? ??? ??? ??? To ti je na tromedji Race Svilajnca i Zabara ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jun 12, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Cura pokaze dio butine, i to se nesto slabo vidi zbog nekakve cipke i ... navala dobrodoslice... Zamisli da pokaze pupak, pa 10 strana bi malo bilo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Cura pokaze dio butine, i to se nesto slabo vidi zbog nekakve cipke i ... navala dobrodoslice... Zamisli da pokaze pupak, pa 10 strana bi malo bilo... Samo je ti izazivaj....eto pupka i eto nama dupliranja dobrodšlice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla SEXY! ! ! Bas me zanima ko je na avatar-u ???;D :-* ja sam naravno.....ako mi ne vjeruješ dodi pa vidi.....slika je stara možda dva mjeseca...... ja bih dosao ako nije problem(samo da provjerim) ha,ha.....naravno da možeš doć ali ne da provjeriš?! ti možeš doć samo vidjet......ha,ha...... ;D ;D ;D ;D Njega pusti da gleda...ali samo kroz staklo...čuvaj se,taj omađija svako žensko koje pogleda ma nije bas tako Zare! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 12, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla SEXY! ! ! Bas me zanima ko je na avatar-u ???;D :-* ja sam naravno.....ako mi ne vjeruješ dodi pa vidi.....slika je stara možda dva mjeseca...... ja bih dosao ako nije problem(samo da provjerim) ha,ha.....naravno da možeš doć ali ne da provjeriš?! ti možeš doć samo vidjet......ha,ha...... ;D ;D ;D ;D nikada se nisam mogao zadovoljiti sa malim stvarima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla SEXY! ! ! Bas me zanima ko je na avatar-u ???;D :-* ja sam naravno.....ako mi ne vjeruješ dodi pa vidi.....slika je stara možda dva mjeseca...... ja bih dosao ako nije problem(samo da provjerim) ha,ha.....naravno da možeš doć ali ne da provjeriš?! ti možeš doć samo vidjet......ha,ha...... ;D ;D ;D ;D nikada se nisam mogao zadovoljiti sa malim stvarima Ma,rekao sam joj ja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 18, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 20, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za curu iz Rijeke :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 20, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan [move]WELCOME[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Jun 20, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla SEXY! ! ! Bas me zanima ko je na avatar-u ???;D :-* ja sam naravno.....ako mi ne vjeruješ dodi pa vidi.....slika je stara možda dva mjeseca...... ja bih dosao ako nije problem(samo da provjerim) ha,ha.....naravno da možeš doć ali ne da provjeriš?! ti možeš doć samo vidjet......ha,ha...... ;D ;D ;D ;D Ma vidi ti ovo SEXI.....Cim me nema neko vreme ovi motorasi navale ....ali odbranicu te ja od njih ;D, a sigurno cu doci da vidim (koliko je stara slika :-\ :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jun 30, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cura iz Rijeke,imam 22 god. ,velika sam ljubiteljica motora kao i moto susreta....trenutno ne vozim ništa osim skutera,ali se nadam da će uskoro doći na red i nešto konkretno.... Tu sam se našla po pozivu jednoga od Vaših članova.....pa eto ,toliko o meni za početak..... :o dobro dosla i nadam se da ces i ti posetiti Veliku planu kao imi sto smo Rijeku Opatiju , Grobnik http://www.motoclub-freewheels.com/ ;)jao koliko je to staro....trebate doći sada jer je puno bolje i ljepše......ali drago mi je da ste prošli sve to.....sigurno su to bili jako dugi i ljepi đirevi.... a što se tiće Velike plane ne znam ni di je to?! možda mi netko može reć nešto više o tome?! ??? ??? ??? ??? ??? Pogledaj kartu Srbije , 90 km od Beograda ka Nisu-Solunu auto putem i pridruzi se i nasem sajtu-forumu http://www.motoclub-freewheels.com/info.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 2, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Mala,hvala ti što si mi uljepšala zadnje sjedište :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Jul 11, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 29, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...