bokilic 6101 Napisano April 2, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu ja sa novom frizurom.. :P :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 2, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a evo i izgleda zapustenog,,malo pre toga..... :) zapusten 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 2, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Au bre bolje ti zapushten, izgledash ko chovek ovako obrijan da te ne znam prelazio bi ulicu kad naidjem na tebe izgledash ko BG mafija 90-ih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 2, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne iz vojske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf46 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Prnjavor Prijavi odgovor kao problematičan -- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 3, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nekada davno sam postavio svoju facu ovde, ali brate , sad ne licim ninasta UH, kolko puta sam ocistio u vojsci taj Kalasnjikov.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 3, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan UH, kolko puta sam ocistio u vojsci taj Kalasnjikov.... SRAM te bilo to je Automatska Pushka M70 AB2 :D a ne neki shugavi kalashnjikov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan ja u full opremi po povratku iz bg-a... HAHHAAHAH, nisam video sliku, sestricina se igrala na kompu, pa je malo preuredila, xexexex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja u full opremi po povratku iz bg-a... Pa, dobro, barem imas lako prepoznatljivu facu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 3, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan ja u full opremi po povratku iz bg-a... Sto lepo crtas.......mora da vezbas negde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan JA I MOJA SUZANA! Bravo zelja kralju! Obradovao sam se kad sam te ugledao hehee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLaToPoLa 0 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Topola Prijavi odgovor kao problematičan jaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Slika sa danasnje voznje By dzolaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLaToPoLa 0 Napisano April 7, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Topola Prijavi odgovor kao problematičan u punoj opremi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CharlieSt 8 Napisano April 7, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Split-Dalmacija Motocikl: BMW R 80 RT Prijavi odgovor kao problematičan Moja malenkost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POLJAK 0 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 8, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan ma jedu govna beogradjani,oni uvek dobiju platu na vreme,iako imaju 3x vecu nego mi.... Na ovaj biser inteligencije sam se vec kriticki osvrnuo, pa sam obrisao, pa jos 2x tako...... Mozda mi nije jasno, da li mislis na beogradjane uopste ili na te iz tvoje "struke"? Ako mislis na beogradjane uopste, onda si mogao komotno i u pandure da ides. A ako si mislio na te tvoje iz obezbedjenja, onda se izrazavaj preciznije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano April 8, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ma bio ti je dobar i onaj obrisani post.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 8, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ...ma bio ti je dobar i onaj obrisani post.... jeste jeste i ja sam video ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 8, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se drugari, bio sam stvarno iznerviran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 8, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sto si se iznervirao, kakve veze Mirijevo ima sa Beogradom interna shala izmedju mog drugara i mene, prepucavanje sta je vece selo Mirijevo ili Zeleznik... inace Mirijevo ima odmila naziv mračne planine Mordora sorry za off bilo je jače od mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvjetinovic 0 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Connecticut USA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvjetinovic 0 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Connecticut USA Prijavi odgovor kao problematičan [img][/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvjetinovic 0 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Connecticut USA Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano April 13, 2009 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...