blackcat 8 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan i dalje mi ne verujesh...slushaj sta ti kazem,super sam teshka kategorija a ovo je sajt posvecen mopedima i zaljubljenicima u iste.e ima jedan sajt za upoznavanje www.urbae.com poseti pa vidi.ali i dalje mislim da na stomachnim mishicima morash da poradish.chula sam za neke sagorevache masti.probaj i to,veliki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 3, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Get a room!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan necu ja tamo, ocu ovde, svidja mi se tvoj atv. trbusni su najjaca partija ne smem da stavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan Get a room!!! hmmm,da li ti u stvari razumesh sta se ovde deshava ili me ostavljash da se rvem?sta ce mi soba,imam kucu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ona i kucu ima i atv i lepu sliku odoh da spavam, sklanjam noviju slicicu, volem da me vide po starim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ajd polako,a za komentar-pa imam,to se zove 3 u 1! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 3, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ko se bije taj se voli!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan zmijurino,zmijurino...to je dechija ljubav.nemoj sad te emocije i to.ovo je forum bajkera koliko ja znam-sem ako nisam omashila adresu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 3, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja nista kriv, vi ste poceli da hvalite jedno-drugo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ma nemoj ti da palacash na mene,znash... nisam ja pochela,hmmmmm.ljuta sam!ja se nisam slikala u gacama .hmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 3, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je sad, nemoj se ljutiti, nisam imao nameru ;D, a to za gace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan pa daj reci...da li je to normalno?ajde sad,hrabricu...ljutim se.od kako sam se ulogovala,svi zbijaju takve neumesne shale.mislim da sa onom slikom,njemu mesta tu nema,ali mozda se nekom i dopada taj bykini stil.znam,znam,savremene tendencije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 3, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan pa daj reci...da li je to normalno?ajde sad,hrabricu...ljutim se.od kako sam se ulogovala,svi zbijaju takve neumesne shale.mislim da sa onom slikom,njemu mesta tu nema,ali mozda se nekom i dopada taj bykini stil.znam,znam,savremene tendencije ;D Opusti se ako je slika problem, admini ce je skinuti. Dont wory be happy!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 3, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ne treba niko da je skida sa posta,to je jedan od nachina da neko sebe predstavi.e sad,nekad je to simpa,nekad gadno,uvrnuto,pa kome se svidi.ja recimo sam ovde zbog motorina i ljudi koji vole isto shto i ja,druzenja radi.ali drugi mozda dolaze i iz nekih drugih pobuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 3, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bolje stavi jos koju svoju sliku da te lakse prepoznamo. Zivi i pusti druge da zive!! Evo jedna moja novija. Divan osmeh jel da !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ewo i mene nešto novije sa starim mopedom ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bolje stavi jos koju svoju sliku da te lakse prepoznamo. Zivi i pusti druge da zive!! Evo jedna moja novija. Divan osmeh jel da !? Koma jesi li to ti ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ma...koliko ja slika treba da stavim???100?hmmm.nije da se ja krijem iza kompa,da me sramota sebe(ima i ruznijih) nego sam videla da obichno forumashi stave sliku,dve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe evo treci put u zivotu da slikam sam sebe Pozerski nacin + malo duza kosa i naravno Max Factor X3, iz svlacionice Ne, to je moja shauma ;D Bravo Zeljo za tu tvoju DUŽU kosicu!!! Eve ti moj Max faktor X23 od pre neku godinicu iz predsoblja...Za pelcer! ;D ;D ;D Masivni pozdrav!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe,,,PAzi...ta kosa nije nesto duga.... Moja melenkost iz vremena elektricnih gitara i hard rocka.Hard rock i heavy metal je ostao ali kosa je posle 10 godina dosadila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan E,nek si mi i reko!!! ;D...Al,tu smo, u potpuno istoj pričici... ...Samo što taj isti HR ,ja, na mome budjavom Kinezu prangijam bez sluški!... Ima li Stroma takvog? E,nek sam ti i reko! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan E,nek si mi i reko!!! ;D...Al,tu smo, u potpuno istoj pričici... ...Samo što taj isti HR ,ja, na mome budjavom Kinezu prangijam bez sluški!... Ima li Stroma takvog? E,nek sam ti i reko! ;D ;D ;D Prodao obe gitare,ošišao se,zavšio fax,zaposlio,napredovao u inspektorskoj slzužbi i stekao platu za V'stroma,koga pominješ.Ne može protiv sistema.Dzaba buntovništvo.Onda nema V stroma Mada sam i pre njega kupio novu kawdzu....polako.--Ima vremena za tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam navikao na dvojku trojku, ovo sada je neka trinaestica ;D Inace ovo sam ja pre 2 godine buaahhahaa (tek sto sam OPRAVIO mini val :D ;D) Salim se naravno, svaka cast za "kose" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam navikao na dvojku trojku, ovo sada je neka trinaestica ;D Inace ovo sam ja pre 2 godine buaahhahaa (tek sto sam OPRAVIO mini val :D ;D) Salim se naravno, svaka cast za "kose" E,to je već onako jedna DUŽINA...! A el si je odsekačio što ti bio smor,ili zbog napredovanja u nekoj inspektorskoj službi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Salim se druze, nasao sam sliku na netu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...