Nikola Stev. 4 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vako,imam suzuki gsx 750,on ima fabricki okrugli far koji bi hteo da zamenim sa nekom maskom koja atraktivnije izgleda!nasao sam neke maske,ali prodavci su mi rekli da su sijalice i suvise slabe da bi zamenile fabricki far!Ovako,mene interesuje da li neko ima iskustva sa ovim maskama,da li moze da mi da predlog gde ih mogu naci?Nadam se brzom odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da niko nema iskustva u vezi ove teme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 8, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sve te maske vrlo slabo sijaju,al lepo izfledaju. Pa ti biraj ili izgled ili funkcionalnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma ja bih i jedno i drugo,pa sam pomislio da neko od vas moze da mi da neki savet.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 8, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Pa znas kako, ima po oglasima dve streetfighter(tj. acerbis diamond), a moze da se naruci iz AUNERA acerbis cyclops, ona je bolja, tj "jace sija"...nova 100-120e...A ne znam sta bi mogao drugo da stavis npr...mozda dva mala okrugla fara jedan pored drugog, kao sto masovno rade na nejkedima, to je onako univerzalno-uklapa se u sve tipove motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 9, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imacu ja masku da prodam, novu u crnoj boji. Mogu ti poslati sliku na mail. Mnogo bolje izgleda nego sve sto se kod nas mogu naci a nece biti nesto puno skuplja.. Tj. koliko mene kosta, toliko ce i tebe. Evo i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Stev. 4 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Suzuki Inazuma GSX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bi mi dosao neki sajt sa slikama farova,cenama i naravno da je firma iz srbije!Hvala na korisnim savetima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...