vladmoll 482 Napisano Mart 2, 2011 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Kao na prilozenoj fotografiji(nisam ja ovo slikao) vidi se mnostvo belih tackica, izgleda kao da je neko poprskao objktiv. Naravno da nije. I meni se to nekad desi, narocito sa nekim cudnim pozadinskim svetlom i meni se pojave svega dve do tri takve tackice. Da li su to mrtvi pikseli ili nesto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ovo je uslikao Gile ako se ne varam .. Skup Mancula Cacak ... i meni se isto desava na EXIT-u iste bele tackice i ubih se razmisljajuci o cemu se radi .. neverovatno je sta je u pitanju ... PRASINA !!!! blic osvetli cestice prasine !!! to se u Dance areni uvek desava !!!! jes da nisam profi fotograf ali znam za stos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 2, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iskusan fotograf, cak nisam uopste ni fotograf, ali probacu da pomognem Nisu nikakvi mrtvi pikseli, lici na out of focus refleksije blica od prasine ili necega drugog u vazduhu. Nema puno pomoci ako je kompakt u pitanju, ako je dslr, izbegavaj direktnu upotrebu blica, pogotovo gde ima puno prasine i dima. EDIT: Peca me preduhitrio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan jbg 6 godina iskustva .............................na EXIT-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Mart 2, 2011 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Isto se desava po kisi i po snegu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 482 Napisano Mart 3, 2011 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Da, verovatno ste u pravu, al mislim da se to meni desilo i pod nekim kosim suncem, onim jesenjim, i pod nekim uglom i ko zna sta jos utice na to. Blic skoro i da ne koristim, pa niam imao tih problema. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 4, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan To ti dodje od "Lav is in di er..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...