panzzer 0 Napisano Jun 4, 2007 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan molio bih za vase iskustvo ....pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan definisi duzi put nekom je i 50-100 km dugo a sa tim bajkom mozes da predjes sigurno. Moj dobar drug je tu kilometrazu prelazio bas dosta puta obicnim automatikom iz 82god. !!! e sad pitanje je udobnosti sta ja znam cega sve ne... jel vazdusara jel uljara? Jel 4t ili 2t ? pazi postoje 2 lika ( koji treba da su valjda u Srbiji sada ili blizu ) koji ce obici svet na Yamahama od 125cc ! mrzime da kopam link ima u arhivi foruma pogledaj... dakle sve moze samo jke pitanje kolko udobno bezbedno i ipak putna brzina 4t 125cc je realno 70-80 km/h pa ti vidi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek posedujem Yamahu YBR 125ccm (pogledaj oglase, na prodaju je ;D), i koristio sam je par puta za "duza" putovanja - 100-200km u jednom smeru (par puta jer sam dobio dozvolu pre 2 nedelje ;D ). Utisci-udobnost ne mogu da odredim, meni je bila ok, ali nikada nisam vozio nista drugo. Brzina kojom sam se kretao u proseku 80km/h. Kad treba moze i 90 i 100 pa i preko, ali sam gledao da je ne maltretiram. Kad vozim duze od sat vremena gledam da je ne gazim sve vreme, i ako procenim da ce dumre ja je odmorim malo na nekoj pumpi ;D E sad zasto je prodajem, pa bas zbog tih "duzih" putovanja. I onih od 200km i onih od 2000km i nadam se jednog dana onih od 20000km. Smara me da idem 80 na sat kad vidim nepregledan pravac, smara me da ne mogu da obidjem nekoga ko me koci, smara me da razmisljam da li ce motor da crkne sto ga maltreniram toliko... Ako ti nisi takav i ako te ne smara sve ovo, onda si pravi covek za moj motor i posalji mi pp da se dogovorimo jer mi se bas zuri sa kupovinom novog motora ;D Ako jesi, onda kupi neki enduro da se vozis ko covek... Inace, cetvorotaktna je masina... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 5, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko je 4T sve moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko ga dobro pripremis za put i ako se ti dobro pripremis za put ne vidim razloge za ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko ga dobro pripremis za put i ako se ti dobro pripremis za put ne vidim razloge za ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko imas srce i volju dobar je apeenac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko imas srce i volju dobar je apeenac 1983 god. brat na APN4 a ja na Tomos E90 iz cuga smo presli 450km ! Pa zasto to nebi mogao da uradi bilo koji motor ? Normalno vreme predjenog puta je dosta duze, kao i opterecenje na donji deo ledja itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nikada se nisam pitao da li motor može da izdrži duža putovanja, mislim da je najslabija karika u lancu motor-put-vozač upravo ovaj poslednji. Ako si ti spreman da putuješ brzinom od 70kmh ceo dan, ne vidim razlog zašto ti to motor ne bi dozvolio. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Dzingis Kan je pokorio pola sveta vozeci se na jednoj konjskoj snazi. ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, ako je masina 2T samo je bitno da natankujesh ulje za mesavinu, da poneses jos jednu litru rezervnu, nikad se ne zna mozda ti se put oduzi :), onda obavezno najmanje jednu svecicu i najpotrebniji alat i mozes ceo svet da obidjesh... Inace akoima zaintresovanih za neke ture sa 25ccm motorima nekami se jave, ja sam raspolozen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 6, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan naravno da jeste sve dok postujes masinu i dok je vozis u optimalnom rezimu rada,a ne pod punim gasom ceo put.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jun 7, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan moze, to bez ikakvih problema, ako vozac ne prestavlja problem... btw, zna li ko dokle stize onaj par sto na Yamahama YBR 125 oblazi svjet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Jun 7, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti moze pomoci, evo kuda sam ja ,,putovao'' sa mojim motorom od punih 125 ccm i 10 KS http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=3632.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=3394.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=4903.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=3075.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=3286.0 Odgovor glasi: MOZE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Novembar 18, 2019 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo pozdrav svima kada kazemo putovanje na duzi put zavisi koliko 50 km 300km 500km , za duze putovanje motocikl mora biti pouzdan i priprmljen odraditi mali servis ali uvek nosis ono osnovno u gepeku i bez razmisljanja da ce se nesto pokvariti samo tako ces bezbedno putovati.osnovne stvari moras znati . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5462 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Druze ovo je tema iz 2007, kontam da je od tad vec obisao svet 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Novembar 18, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ali coveku trebaju postovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Novembar 18, 2019 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav vama moguce da je obisao tema zamrla mnogo dugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 18, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, drmilan_ said: Druze ovo je tema iz 2007, kontam da je od tad vec obisao svet Nema veze, ima nostalgičnih ljudi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5462 Napisano Novembar 18, 2019 Drug član, 2494 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, zarekg said: Jeste ali coveku trebaju postovi. Da okaci da prodaje nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...