FJCharlie 2322 Napisano Februar 28, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan vreme da se rastanemo moje bebe i ja, tako da su na prodaju 2x DD2250 sa ortofonkama (concorde), imaju tragove korishtenja, choshkovi su malo oguljene farbe, potpuno funkcionalni, lampice zamenjene u crvene (ako to kome znachi), poklopci, kablovi, itd.. info za gramofone Direct-drive DJ-turntable * With direct-drive * Delivery includes high-quality pick-up system qualified for back-cueing * Adjustable ? 10 % speed control * Large Start/Stop-button * Remote start possible via ?"-connection on the rear panel * Strobe lamp for exact speed adjustment * Target lamp * Delivery includes removable dustcover * Adjustable anti-skating * Shock-absorbing feet mixvibes (zvuchna + 2 ploche + 2 CDa + kablovi + software originalan naravno kutija, mislim da imam i rachun negde iz Playera) korishten 20ak puta, naravno ochuvan maximalno i radi besprekorno... obe strane info za mixvibes nadam se da ima DJeva na forumu broj je 060/3599-370 a cena po 170 razdvojeno ili 320 zajedno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ima ima !! Lepi komadi opreme ali kriza je !!! srecno sa prodajom !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Februar 28, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Naravo da ima! Koju muziku vrtis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 28, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan techno, ali onaj dobri stari, ne ova 'moderna' muzika ovako neshto i ovo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Februar 28, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uuu jeee, ja sam ovako nesto slusao krajem devedesetih... Ja sam ti vise za ovako nesto. http://www.youtube.com/watch?v=Nzni1DtdVEQ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 28, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Retko ko jos radi sa plocama.. A da imaju draz.. imaju Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 1, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod ploca... 2004. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 1, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da je vreme da se postavi tema evo jedna gde su cure u akciji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan koja smo mi manjina sa dva tocka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 9, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan neche niko ovakve bebice da udomi? vi bezdushnici aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_d 203 Napisano Mart 9, 2011 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Sokobanja - Nis Motocikl: XJ550 brat/cafe Prijavi odgovor kao problematičan Hocesh da menjash mixer? Imam Vestax pcv175, a treeeeebaju mi efekti! Elem, BRAVO za muziku, retko mogu da chujem pravi surovi old-school techno! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 9, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Hocesh da menjash mixer? Imam Vestax pcv175, a treeeeebaju mi efekti! gde si ti bio kad se mixer prodavao? otishao je za smeshnih 150E.. :'( Elem, BRAVO za muziku, retko mogu da chujem pravi surovi old-school techno! hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 9, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hocesh da menjash mixer? Imam Vestax pcv175, a treeeeebaju mi efekti! Zasto ne kupis efektor posebno? Nekada sam imao taj mixer. Najveca mana su mu regleri, menjao sam ih bukvalno na par meseci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 24, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno zamena za skut od 50 ccm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 13, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan refresh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 14, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Malo je jaca cena.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Avgust 23, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan otishlo :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...