dexter84 17 Napisano Jun 4, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj mi nudi da mi dotera iz Svajcarske SUZUKI GSX 1100F 87' Kaze da nije presao puno??? Oko 25000. I da je u ekstra stanju. Treba mi mala pomoc. Ja nemam nikakve dodire sa takvim motorom. To jest nisam nikad video takav model. Da li je to isti agregat kao GSX 1100R iz 87' posto predpostavljam da izgled sigurno nije isti. I da li neko ima iskustvo sa takvim motorom??? Svaka pomoc je dobra dosla!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Jun 4, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na www.bikepics.com slike da bi znao kako izgleda, a na www.bikez.com pogledaj tehnicke karakteristike! Sto se tice ostalih stvari, recice ti drag cim vidi temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Motor isto je kao GSX-R 1100, samo karburator je manje 34mm, GSX-R 40mm. Sigurno ima razlika i bregu, po sto ovaj motor napravjen za touring. Na 2000 obrtaja vec ima 60Nm. Na 6500 obrtaja postize max obrtnimomenat 96Nm. 5 brzina ima. 1128ccm. Najveci problem je registracija. Inace kao motor, sve moze da izdrzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Jun 5, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Tooooooooooooooooooo drustvo!!! Hvala na pomoci. Sta znam za registraciju. Nije mi bas toliki problem. Vise me zanima Kako se pokazala istrajnost motora u celini. Jer ja planiram ozbiljnu kilometrazu da ubijem sa njim. Nebi bilo prijatno da me ostavi na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...