zarko1983 79 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem podrep sa SRAD-a kao sa slike, ako neko ima neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kalup za pravljenje podrepa za SRAD-a. Ako si zainteresovan : 60 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 25, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja kalup za pravljenje podrepa za SRAD-a. Ako si zainteresovan : 60 eur pa ja ne znam sa tim da radim, ne znam kako mi moze zavrsiti posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan da osvezim malo temu mozda se nesto pojavilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jun 22, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel u Srbiji nemoguca misija naci podrep za SRAD-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 23, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti treba za 50 eur ? Naci cu ti ja za nedelju dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti treba za 50 eur ? Naci cu ti ja za nedelju dana ne znam sta kazem, za k2 sam platio 30e podrep kod brke, ali mozda je srad bolji motor sto sigurno i jeste.... salu na stranu, aj vidi posalji o cemu se radi, posalji koju sliku... jel znas da li je od poliestera ili plastika? Znam da imas kalup, verovatno ti treba nedelju dana da ga izlijes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 24, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Bingo Vidim kako kukas na forumu da ga ne mozes nigde naci pa reko da pomognem . Danas sam kupio set i ovih dana kad uhvatim vremena lijem ga od poliestera . Cena moze da se koriguje , ali ga ne dam ispod 40 eur . Javi da li si zainteresovan , da znam da li da ga pravim ? Ps. Kalup je ekstra kvalitetan , kupio sam ga u nemackoj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Bingo Vidim kako kukas na forumu da ga ne mozes nigde naci pa reko da pomognem . Danas sam kupio set i ovih dana kad uhvatim vremena lijem ga od poliestera . Cena moze da se koriguje , ali ga ne dam ispod 40 eur . Javi da li si zainteresovan , da znam da li da ga pravim ? Ps. Kalup je ekstra kvalitetan , kupio sam ga u nemackoj . u sustini jesam zainteresovan ako ispadne kako treba, brkin za k1 mi se nije bas uklapao i nisam bio preterano zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Saljem slike kad zavrsim ! Cujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momogsxr 0 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas idalje ovaj podrep? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zarko kako se uklapa podrep,da znam da narucujem i sebi jedan,postavi koju fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...