nesha21 1 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha yzf 1000r Thunderace Prijavi odgovor kao problematičan Golf II, dizel, 1984. registrovan do kraja godine oko 1200 evra menjam za motor od 400 do 750 ccm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam jamahu xj 600 1991 god ako te interesuje zamena! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesha21 1 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha yzf 1000r Thunderace Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma jos, posalji neki sliku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesha21 1 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha yzf 1000r Thunderace Prijavi odgovor kao problematičan evo i slicica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesha21 1 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha yzf 1000r Thunderace Prijavi odgovor kao problematičan sta je ljidi nije valjda da nikome ko ima motor ne treba auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesha21 1 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha yzf 1000r Thunderace Prijavi odgovor kao problematičan Golf je jos aktuelan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 5, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan uzo bi ga ja al jbg moras doplatiti za transalpa,1900 evra je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesha21 1 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha yzf 1000r Thunderace Prijavi odgovor kao problematičan koje godiste je Transalp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 5, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan da ga vidis reko bi da je 2007 jer sam mu masku prepravio nema televizor glupi nego ima kao noviji transali masku,ubudzio sam mu od skutera far izgleda extra,ima negde u rubrici "garaza" ali ko zna gde je to sada,inace je (umalo zaboravih) 87 god,matoro a??? e pa nije sve sam mu pregledao i uradio,uostalom videces,met. zlatne je boje i sve mu je novo pocev od lanca,lancanika...bice slika uskoro da nebalavim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Druze imaces ti muku sa tom zamenom za motor i ja sam tako pre izvesnog vremena oglasio svoj golf 2 gtd, 87 god. i trazio zamenu uz neku moju dopaltu ili naravno da ga menjam i naravno nista. Dobro nije da nista nudili su mi razna vozila, skutere, ali to meni nije odgovaralo ja zapeo samo TA i nista vise. Naravno nisam uspeo nista da uradim i ozenim golfa dodjem do malo kesa malo pozajmih od druga i naravno opet nista. Cene TA uzasno visoke a za kintu koju imam motor stariji i od moja dva deteta. Ali ja trazim i dalje i pokusavam da budem strpljiv mozda ce nekome da zahvali kinta pa proda motor ko zna cuda su moguca. Zelim ti srecu da prodas kola ali znaj ono sto zelis veoma tesko dolazi sa tom transakcijom koju si ti naumio to ti pricam iz licnog iskustva. Pozzz. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesha21 1 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha yzf 1000r Thunderace Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja da to ne ide lako , ali ne zurim, ako naleti neko kome bi ova kombinacija vrsila posao da obojica budemo zadovoljni.Vise sam ljubitelj sport turer motora ali nisam nista precizirao, hvala na razumevanju Dejane24. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesha21 1 Napisano Mart 6, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha yzf 1000r Thunderace Prijavi odgovor kao problematičan Ako si u mogucnosti stavi neku sliku Transalpa, da vidim kako izgleda zver. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...