brm-brm 846 Napisano Februar 22, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Otišla mi bravica čepa rezervoara na Yamahi SR250. Zagledao sam čepove na Viragu, i rekao bih da su isti. Pa ako neko ima, neka javi. Ne mogu više da otključavam rezervoar šrafcigerom i da se pitam kad će doći dan da ne mogu da dospem benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Al ima iko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Možda imam ja na tavanu moram da pogledam pa ti javim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd leba ti, i hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Mart 18, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte ako imate, dok mi ne zariba ovo sto nemam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...