miljanpravnik 5 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bagster za cbr 600 2007-2008 Dobio sam u ga u razmeni moto opreme, tako da neznam 100% da li je za cbr 600 2007-08, tako mi je receno.Napominjem da se do sada nisam susretao sa ovim delom moto opreme tako da nemam neka iskustva. Slikao sam par slika prebaceno preko rezervoara mog motora cisto iz zezanja,. Ima par sitnih ostecenja, slikao sam ih ali nije strasno,JAKO LEPO IZGLEDA na motoru. CENA: 50 eura ZAMENA:prvenstveno za moto pantalone (visina 186cm,tezina 75kg),eventualno cizme 43,u najgorem slucaju fulface kaciga L (moze i bagster za cbr f1,mnogo mi se svidja kako izgleda ) tel: 064/836 17 19, najvise mi odgovara na PP jer mi automatski stize na mail(na telefon ne mogu uvek da se javim) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam smanjio fotke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...