Jump to content

Moto Zajednica

Motor od 50 ccm PSP ili A

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: tomos 15slc i yamaha tdr 125

ja imam tomos 15 koja ima 49ccm i koja se registruje za dve osobe i registruje se godisnje i vozi se sa A kategorijom,mislim mozes ti i bez nje da vozis al nije pozeljno da te uhvate,trajno su registrovani apenci i skuteri koji idu 45km/h dok im se ne skinu blokade a apencima ne ugradi 5. brzina,t 15 je izgravirana 120km/h a moja bar ide oko 100km/h dok apencima km sat ima najvise 60km/h iako sa ugradjenom 5. brzinom idu brze,a za trajnu registraciju ti treba samo mala veza i nis drugo,drug je Minska 125ccm registrovao trajno ali ako bi ga zaustavili neki tezi pajkani stavili bi ga na valjke da vide dal prelazi 45km/h pa bi se sjebao......a sad sa novim zakonom vise nece ni da postoje trajne registracije vec ce sve da budu godisnje....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

T-15 se uvek i registrovao na A, jedino ko je smuvao mogao je da ga registruje trajno. Više nema trajne registracije, od sada svi registruju svake godine, možda baš ne registruju, ali svakako plaćaju osiguranje i rade tehnički pregled, a za ostalo ćemo videti.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja