Robin Hood 3967 Napisano Februar 19, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Hteo bih da kupim štitnik za leđa koji bi da stavim u jaknu. E sad, video sam neke koji mi odgovaraju ali su svi različitih dimenzija tako da me interesuje da li je neko možda skraćivao te štitnike? Da li je to moguće uraditi a ne sjebati štitnik? Meni lično pretiče svega par santima tako da to ne bi bilo neko ekstremno rezanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Štitnici koji idu u leđni džep na jakni su uglavnom od neke pene. Ako misliš to da pazariš, neće ti biti problem da isečeš po meri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 20, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, tačnije upravo ovo želim da kupim. Najbliže je obliku pene koju sad imam u jakni, samo je koji cm šire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli da prepraviš "džep" za štitnik na jakni, to sam ja uradio. Vidi sa nekim krojačem da li može to. Ako je Scirocco u pitanju, mislim da neće biti problema, jer vodonepropusna membrana nije na tom sloju jakne na kom je "džep" za štitnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...