kiborg 2 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Motocikl: Sprint grizzy 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri i bajkerke, ja sam Slobodan ,imam 17 godina, volim putovanja ,obozavam motore i sve u vezi sa motorima, vozim skuter 125ccm sprint grizzy, i volim skupove. To bi bilo nesto u najkracim crtama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobmw 0 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bor Motocikl: Sprint pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan pa gde si ti bato vec sam se zabrinuo sto te nema na forumu ajde cestitam na motorcetu i nek ti je sa srecom puno sretnih kilometara ne njemu i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiborg 2 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Motocikl: Sprint grizzy 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...