gixxer 394 Napisano Februar 17, 2011 Zainteresovan, 193 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti PP 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ostalo je jos sat ipo do mog odlucivanja kome ce pripasti odelo.. tako da poteramo malo vise i brze.. nemojte ljudi da vas je sramota kao sto sam rekao u pitanju je profesijonalno odelo i ja sam IZRAZIO zelju da poklonim onome kome je stvarno potrebno.. :zdravo: :zdravo: :zdravo: :zdravo: nemojte slati molbe ako mislite da zloupotrebite moj poklon .. jos jednom saljite svoje molbe ovde nikako na pp.. :takoje: :takoje: :takoje: :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan ko ce docekati 00:00h .... moram cekati 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se prijavim, odelo bi dao ženi pa da budemo kompletni za sezonu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan visina 170cm tezina 69kg k'o saliveno zar moramo da cekamo jos sat vremena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan visina 170cm tezina 69kg k'o saliveno zar moramo da cekamo jos sat vremena tako sam rekao od samog pocetka korektno bi bilo da svi procitaju i izraze zelju i budu u okviru datih dimenzija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3919 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 2292 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan šalješ li i u susjedne države ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4518 Napisano Februar 17, 2011 motoras, 2539 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan šalješ li i u susjedne države ? ako te odaberem jedino da platis carinu ili da dodjes kod mene posto nisi daleko.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3919 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 2292 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan neznam gdje si ti ?!? ali ništa nije predaleko .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan da se prijavim:(planirao sam ovih dana da kupim neku jaknu,ali sam morao platiti "ebenu skolarinu za fax)... Kilaza malo jaca 70 ali visina tacno 175. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JOLA 2 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: sremska mitrovica Motocikl: Honda CBR900RR Streetfighter, Honda CR250R Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se u ime moje devojke, ja sam visine 1,80 a ona je nesto niza od mene tako da mislim da je to to. Mada mislim da se i ja mogu uvuci u taj broj(daineze nosim 52), tako da bi to bilo dve muve jednim udarcem U svakom slucaju zelim da pohvalim ovaj gest, malo je ljudi u danasnje vreme koji ne gledaju sve kroz novac! Veliki pozdrav i vidimo se u S.Mitrovici za 1.maj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se u ime moje devojke, ja sam visine 1,80 a ona je nesto niza od mene tako da mislim da je to to. Mada mislim da se i ja mogu uvuci u taj broj(daineze nosim 52), tako da bi to bilo dve muve jednim udarcem U svakom slucaju zelim da pohvalim ovaj gest, malo je ljudi u danasnje vreme koji ne gledaju sve kroz novac! Veliki pozdrav i vidimo se u S.Mitrovici za 1.maj. vidimo se kralju obavezno, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 17, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan eto pa da se i ja prijavim za moju zenku,nema nista samo kacigu...jbg pa eto da je obradujem taman da pricuvam za 8. mart poklon,pozdrav i vrlo lepo od tebe,prosto mi neobicno jer ovde samo sto neprodaju polovne cetkice za zube 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan eto pa da se i ja prijavim za moju zenku,nema nista samo kacigu...jbg pa eto da je obradujem taman da pricuvam za 8. mart poklon,pozdrav i vrlo lepo od tebe,prosto mi neobicno jer ovde samo sto neprodaju polovne cetkice za zube Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Prelep gest u ova teska vremena. :takoje: :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Legendoooooooo......jos malo..... i da vidimo koga ces da usrecis 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan posto vidim da ima malo zainteresovanih sa pravim zeljama produzujem do 12.30 hvala na strpljenju.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan ako dobijem jaknu ima da je sredim da je nece niko prepoznati...... odmah idu na farbanje delovi koji su izguljeni ,,,,,ima da bude tip top ))))))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan U manjku smo sa parama ali ne i sa dobrim ljudima! Svaka cast na gestu! :care: Ne prijavljujem se (186-85) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan EVO OVAKO POSTO VIDIM DA STE ZAINTERESOVANI ZA OVO ODELO JA SAM RAZMISLIO I KAO COVEK CU ODELO DA DAM TJ.POKLONIM NASEM DRUGU BAJKERU StefanFZ6N TJ.POKLONICU GA NJEGOVOJ SESTRI ALI IMAM JEDNU MOLBU KOJA SE MORA ISPUNITI DA SE RAZBIJU SVE SUMNJE MOLIO BIH STEFANA DA SE NJEGOVA SESTRA SLIKA I STAVI SLIKE U MOJ POST DA SE UVERIMO DA JE ODELO OTISLO U PRAVE RUKE.. JOS JEDNOM VAM HVALA NA STRPLJENJU I DOSADI AKO SAM VAM JE PRICINIO PS..SVAKE NEDELJE CU POKLANJATI NESTO .. TOLIKO OD MENE ..PAPACITO 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Februar 17, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan kapa dole svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se snadjem kako se postavlja slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I jos malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast....e da imamo vise ovakvih ljudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...