vanjus 89 Napisano Februar 16, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju YBR125 2006 godište odlično očuvana, 10.250 km na satu, kupio prošle godine za 1500€, registrovan na moje ime do jula valjda... na poslu sam - nije mi tu saobraćajna . Prodajem ga zbog prelaska na veći radi dužih putovanja, ko je zainteresovan, dogovorićemo se oko cene. Trenutno je na redovnom servisu (ulje, kočnice, biće i očišćen karburator itd..) Dolaze u obzir zamene za veći tourer i sl.za duža putovanja (uz moju doplatu). telefon: 062 272 475 - Vanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan A cena je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Februar 18, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao danas sa servisa, stavljeno yamalube ulje, karburator bio na ultrazvučnom čišćenju, prosto cvrkuće sad motorče... Tako da sad više nema šta da se radi na njemu (osim da se lepo vozika) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Februar 25, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Moto Zajednici! http://motocikli.bjbikers.com/21022011-top-5-ponuda-u-nasim-oglasima-za-proslu-nedelju/ :care: E baš ste lepo "opisali" moj motorić. Meni je bio super za ulazak u svet motocikala, želim to i onom ko ga nasledi. Pošto sam našao par ponuda koje mi odgovaraju spreman sam da ga (pro)dam nekome "početniku" za 1350€. I da. Pogledao sam saobraćajnu - registrovan je do 25.maja 2011. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan lep motoric , jeftin za odrzavanje, pristojan i za grad, a i cena korektna. Srecno 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Mart 8, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan lep motoric , jeftin za odrzavanje, pristojan i za grad, a i cena korektna. Srecno E lepo vreme danas, ko je za probnu vožnju ? Stižu uskoro nove pločice - naručio sam originalne, i to dajem uz motor, a da je jeftin za održavanje - jeste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Mart 15, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan ahhh koja uživancija... sunce, motor, pa na posao nema parkinga, nema njakanja sa gužvom - samo provlačenje ima li zainteresovanih? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Mart 15, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ma to ti kazem prava stvar za provlacenje po guzvama. A dobar je i za pocetnike sa ovom novom dozvolom koja ih ogranicava, na kw ...a ipak ide ko munja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano April 5, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena: 1250€ i nove slike sa vožnjice po Fruškoj gori 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan morao si malo da se vozas a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zerocool 4 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan koji je kofer u pitanju? da li i on ide uz motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano April 6, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan morao si malo da se vozas a? Nemoš dočekati bre lepo vreme, pazi kad sam taj dan prešao 180km bez stajanja - a kao - idem samo tu malo da se koji je kofer u pitanju? da li i on ide uz motor? Kofer je Givi kupljen je prošle godine, ima dva ključa i ide uz motor (tačnije ide na zadnji deo motora ) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan a i lepo mu cuci koferce, taman Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavka 8 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: suzuki gn 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam ja hteo da kupim to motorce u septembru,ponude su bile nerealne,ovo je sasvim ok cena.A i lepa masina.Srecno sa prodajom 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano April 7, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam ja hteo da kupim to motorce u septembru,ponude su bile nerealne,ovo je sasvim ok cena.A i lepa masina.Srecno sa prodajom slazem se , cena je skroz ok za takav prevoz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano April 8, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam ja hteo da kupim to motorce u septembru,ponude su bile nerealne,ovo je sasvim ok cena.A i lepa masina.Srecno sa prodajom Hvala! Hvala! Veruj mi druže da imam sad viška par iljadarki ne bi ga ni prodavao, malo troši, jeftino održavanje,itd... jedino što nije za duže ture koje planiram za godišnji odmor , a krivi ste VI .. i VAŠI PUTOPISI... ne smem više da ih čitam 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao ybr 125.Slazem se sa svima jer motor stvarno malo trosi i jeftin je za odrzavanje.Topla preporuka za pocetnike 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano April 12, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi iz BP...super bila vožnjica danas! dobro smo kidnuli od kiše poručite malom "komši" da može i bez kofera za 1200 (važi i za ostale čitaoce ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano April 12, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje nesto ovako u zameni? http://www.polovniautomobili.com/oglas1085687/yamaha_fazer_1000/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano April 14, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje nesto ovako u zameni? http://www.polovniautomobili.com/oglas1085687/yamaha_fazer_1000/ Hvala na ponudi! Vrlo rado, Fazer izgleda prelepo na slikama. Možda sledeće sezone, kad skupim još šuške Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano April 23, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Može zamena i za renault twingo ili sličan autić * ne starije od 1998 god. - za ženu ...uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano April 23, 2011 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan imam yamahu diversion 600ccm, moze nesto da pravimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano April 25, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan imam yamahu diversion 600ccm, moze nesto da pravimo ako je to ovo... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/59822-p-svoje-motore/ koja? crvena ili srebrna ? šta ima na crvenoj da se radi, za srebrnu si napisao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OXYGEN 1 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Centralna Srbija Motocikl: bicikl SCOTT, 1ks, manual, air cool, naked :)) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Moto Zajednici! http://motocikli.bjbikers.com/21022011-top-5-ponuda-u-nasim-oglasima-za-proslu-nedelju/ :care: E baš ste lepo "opisali" moj motorić. Meni je bio super za ulazak u svet motocikala, želim to i onom ko ga nasledi. Pošto sam našao par ponuda koje mi odgovaraju spreman sam da ga (pro)dam nekome "početniku" za 1350€. I da. Pogledao sam saobraćajnu - registrovan je do 25.maja 2011. Koliko.je.novca.reistracija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano April 26, 2011 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan oko 8000 sve zajedno sad posto moras da uzmes i nove tablice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...