Jump to content

Moto Zajednica

Kymco agility city 125

Recommended Posts

• Smooth operator, 136 postova
  • Motocikl: nexus 300

Prodajem Kymco Agility city 125, godiste 2010, presao 1400km.

Stanje:

sedi i vozi.

Oprema:

-poviseni vizir (Ivan)

-alarm (Arakis)

-kofer Kappa 35l

Dajem jos crvene trakice koje nisu zalepljene i OJ termo kecelju.

Motor je kupljen u KDM-u i registrovan do avgusta 2011.

Razlog prodaje:

cena:

1500e

IMG_1224.jpg

IMG_1225.jpg

IMG_1223.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pala danas kratka voznja po snegu, cisto da vidim da li je sve ok, tako da nije vise 1400km na satu nego 1460km.

Jos 2,5 godine u garanciji.

Registrovan do 28.8.2011

Mali info o proizvodjacu Kymco:

KYMCO (Kwang Yang Motor Co, Ltd) je kompanija sa Tajvana koja proizvodi skutere, motorcikle, ATV-e koje distribuira sirom sveta. Kompanija je osnovana 1963 godine, i na pocetku svog postojanja proizvodila je delove za Hondu. Kompanija je 1970. godine proizvela svoj prvi kompletan skuter, a zapocela reklamiranje na trzistu pod brendom Kymco 1992. godine. Tokom vremena, Kymco je postao najveci proizvodjac skutera na Tajvanu i peti najveci proizvodjac skutera u svetu! Sediste i fabrika kompa nije Kymco se nalaze u gradu Kaohsiung na Tajvanu i zaposaljavaju oko 3000 ljudi koji proizvode vise od 570000 vozila godisnje, tj. jedno vozilo svakih 55 sekundi. Kompanija takodje poseduje fabrike u Dzakarti, Sangaju, Čangšeu i Čengduu. Krajem 2008. godine, Kymco je izabran od strane nemackog proizvodjaca BMW kao dobavljac agregata za njihov enduro G450 X motorcikl.

Kymcologo.png

• Svrati ponekad, 249 postova
  • Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s

Hteo bi da kazem za ovaj skuter,posto imam isti model, da je super stvar... Vozi se jako lepo zbog velikih tockova i ima finu snagu :moto3:

Kolegi s foruma zelim srecnu prodaju :zdravo: ,jer veliki motor je ipak skroz druga prica... tako da ga u jednu ruku razumem sto se rastaje od ovog extra skutera :aha:

Istina kolega, istina...srce me boli, ali bezveze je da stoji u garazi i da mu istice garancija. Inace, skuter je zaista prava gradska zujalica, veliki tockovi, proveren agregat, uzak - prava stvar za provlacenje izmedju automobila u gradskim guzvama, izgleda sasvim lepo, postoji solidan broj ovlascenih servisa, vozi se zaista lako i ima finu dodatnu opremu.

Evo jos malo informacija sa stranica ovlascenog uvoznika:

INFO

Dimenzije (mm): 2045 - 725 - 1240

Visina sedišta (mm): 840

Masa vozila (kg): 121.5

Tip: 4 Takta

Radna zapremina (cc): 124.6

Sistem hlađenja: Vazdušno

Max. snaga (kw/rpm): 6.9/7500

Max. obrt (Nm/rpm): 9.31/6000

Sistem paljenja: Anlaser/Kick

Kap. rezervoara (L): 5.8

Tip prenosa: CVT

Gume (PR/ZA): Tubeless/Tubeless

Dimenzija (PR/ZA): 100/80-16 120/80-16

Tip felni: AL

Tip kočnica: Disk/Disk

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

Meni nije jasno zasto su ljudi toliki skeptici za kymco, dovoljno je da vide da pola brzih dostava koriste te motore, na forumu imaju putopisi sa kymcom po evropi i voznje do mora,licno vozio sam 50, 125, 250 (vitaliti, grand dink 125, xciting 250) i sa svakim sam ubio 30000km,skoro bez ikakvih kvarova, i cak su se pokazali bolje nego neki italijanski skuteri koje su vozili moji ortaci. Sto se tice prodaje treba biti strpljiv i ne obarati cenu jer nista neces postici, ja sam prodavao grand dinka godinu dana za cenu koja je bila smesna pa sam osedeo dok sam ga prodao, znaci glavno ti je strpljenje.

• Podržavam 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja