robbief 150 Napisano Februar 16, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kymco Agility city 125, godiste 2010, presao 1400km. Stanje: sedi i vozi. Oprema: -poviseni vizir (Ivan) -alarm (Arakis) -kofer Kappa 35l Dajem jos crvene trakice koje nisu zalepljene i OJ termo kecelju. Motor je kupljen u KDM-u i registrovan do avgusta 2011. Razlog prodaje: cena: 1500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavka 8 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: suzuki gn 250 Prijavi odgovor kao problematičan Video motor,ko kupi nece se pokajati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 16, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Best buy skuteric...100% istina sto pise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Februar 20, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Februar 22, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pala danas kratka voznja po snegu, cisto da vidim da li je sve ok, tako da nije vise 1400km na satu nego 1460km. Jos 2,5 godine u garanciji. Registrovan do 28.8.2011 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Februar 22, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima zimske gume? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Februar 25, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mali info o proizvodjacu Kymco: KYMCO (Kwang Yang Motor Co, Ltd) je kompanija sa Tajvana koja proizvodi skutere, motorcikle, ATV-e koje distribuira sirom sveta. Kompanija je osnovana 1963 godine, i na pocetku svog postojanja proizvodila je delove za Hondu. Kompanija je 1970. godine proizvela svoj prvi kompletan skuter, a zapocela reklamiranje na trzistu pod brendom Kymco 1992. godine. Tokom vremena, Kymco je postao najveci proizvodjac skutera na Tajvanu i peti najveci proizvodjac skutera u svetu! Sediste i fabrika kompa nije Kymco se nalaze u gradu Kaohsiung na Tajvanu i zaposaljavaju oko 3000 ljudi koji proizvode vise od 570000 vozila godisnje, tj. jedno vozilo svakih 55 sekundi. Kompanija takodje poseduje fabrike u Dzakarti, Sangaju, Čangšeu i Čengduu. Krajem 2008. godine, Kymco je izabran od strane nemackog proizvodjaca BMW kao dobavljac agregata za njihov enduro G450 X motorcikl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Mart 2, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog testa iz broja 92 magazina Moto Puls: KLIKNI ZA TEST Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bi da kazem za ovaj skuter,posto imam isti model, da je super stvar... Vozi se jako lepo zbog velikih tockova i ima finu snagu Kolegi s foruma zelim srecnu prodaju ,jer veliki motor je ipak skroz druga prica... tako da ga u jednu ruku razumem sto se rastaje od ovog extra skutera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Mart 3, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Istina kolega, istina...srce me boli, ali bezveze je da stoji u garazi i da mu istice garancija. Inace, skuter je zaista prava gradska zujalica, veliki tockovi, proveren agregat, uzak - prava stvar za provlacenje izmedju automobila u gradskim guzvama, izgleda sasvim lepo, postoji solidan broj ovlascenih servisa, vozi se zaista lako i ima finu dodatnu opremu. Evo jos malo informacija sa stranica ovlascenog uvoznika: INFO Dimenzije (mm): 2045 - 725 - 1240 Visina sedišta (mm): 840 Masa vozila (kg): 121.5 Tip: 4 Takta Radna zapremina (cc): 124.6 Sistem hlađenja: Vazdušno Max. snaga (kw/rpm): 6.9/7500 Max. obrt (Nm/rpm): 9.31/6000 Sistem paljenja: Anlaser/Kick Kap. rezervoara (L): 5.8 Tip prenosa: CVT Gume (PR/ZA): Tubeless/Tubeless Dimenzija (PR/ZA): 100/80-16 120/80-16 Tip felni: AL Tip kočnica: Disk/Disk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Mart 4, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegi koji me je obavestio da fali broj telefona u oglasu: 063/66-00-11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Mart 8, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Test Agility-a iz NSautomobila: Test Cena podlozna dogovoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno zasto su ljudi toliki skeptici za kymco, dovoljno je da vide da pola brzih dostava koriste te motore, na forumu imaju putopisi sa kymcom po evropi i voznje do mora,licno vozio sam 50, 125, 250 (vitaliti, grand dink 125, xciting 250) i sa svakim sam ubio 30000km,skoro bez ikakvih kvarova, i cak su se pokazali bolje nego neki italijanski skuteri koje su vozili moji ortaci. Sto se tice prodaje treba biti strpljiv i ne obarati cenu jer nista neces postici, ja sam prodavao grand dinka godinu dana za cenu koja je bila smesna pa sam osedeo dok sam ga prodao, znaci glavno ti je strpljenje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Mart 12, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter cao, lock lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...