Evil_Zo 9 Napisano Jun 1, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Alo, mir u moto opremi! :bos: Na pitanje je odgovoreno, kraj prepirke. Sledeci suvisni komentar brisem i zakljucavam temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 1, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta GIVI 49 litara Nije ti palo na pamet da pazariš/napraviš kožne bisage' date=' a ne plastiku na gvoždje da meæeš...[/quote']Ok bisage idu sa strane ....treba mi za kacigu .... zato zelim da stavim plastiku na gvozdje .... :wink: To æe tek smehotres da bude, al pošto vidim da si uporan, metni plastiku pored kožnih bisaga, napuni si dušu!p.s. ne vidim zašto ne bi i treæa bisaga pozadi legla? kao, ne može kaciga u nju... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Jun 1, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce, izgledace glupo na choperu! Ali ce s jedne strane biti korisno. Dok sam vozio Viraga nisam imao kofer (ne kaze se kufer) vec sam iz Pola pazario onu torbu u obliku valjka vodonepromocivu od 40 l za 20-ak eura u koju mi staje sator vreca i jos ponesto, lepo izgleda (ne ispadam glup u drustvu ) a usput i koristi. Naravno zakacis je spanerima... Toliko o Look-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Jun 1, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta GIVI 49 litara Nije ti palo na pamet da pazariš/napraviš kožne bisage' date=' a ne plastiku na gvoždje da meæeš...[/quote']Ok bisage idu sa strane ....treba mi za kacigu .... zato zelim da stavim plastiku na gvozdje .... :wink: To æe tek smehotres da bude, al pošto vidim da si uporan, metni plastiku pored kožnih bisaga, napuni si dušu!p.s. ne vidim zašto ne bi i treæa bisaga pozadi legla? kao, ne može kaciga u nju... :? Nismo se razumeli ... Stavicu sliku kad stigne motor.. Sa strane su plasticne kutije .... Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...