nesic1 266 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan 2008 god motor je havarisan, oduzeta je tablica i nalazi se u supu kragujevac, vlasnik je iz leskovca, trebalo bi da se uradi, tehnicki i sa tim ode i pokupi tablica u kragujevcu i posalje sve u leskovac za odjavu+prenos, sad mene zanima, koliko sve to kosta, u pitanju je suzuku bandit 600, '04 god, imam potvrdu o oduzetoj tablici, saobracajnu i ovlascenje imam na brata, on je vozio i slupao motor, da li placam neku kaznu zbog toga sto vozilo nije odjavljeno vec 2 godine? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Februar 13, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislis zateznu kamatu na taksu? Ne, bilo je nekih ideja da se naplati registracija i za period dok vozilo nije registrovano ali nije daleko odmaklo sa realizacijom. Potvrda, saobracajna i vlasnik, taj cije je ime u saobracajnoj, na salteru ce vam reci sta da platite pa ce da udare pecat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...