bubiextrem 2 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav o meni vrlo kratko ja sam Bubi predsednik M.K. Extrem Smederevo na motoru sitnica preko 30 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bubi DOBRODOSAO !!! ... Pa gde si ti dosad ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1497 Napisano Februar 11, 2011 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Bubi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Februar 11, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao druže! Upoznali smo se na BJB žurci i drago mi je da si došao na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 11, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Bubi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bubi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav bubi lepe godine voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan vece bubi pozdravi mi sandru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...