papacito 1354 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan kupujem vile za hornet 2005 god. potreban mi je i tocak.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 8, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imam blatobran prednjeg tocka, ralicu i blatobran zadnjeg tocka sa zastitnikom za lanac ako ti bude trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti se naruce samo sipke ako ti vrse poso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ti se naruce samo sipke ako ti vrse poso ne cine mi posao samo stapovi ...imam gornji trougao .treba mi i donji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...