DuLe-Speed 29 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ako neko zna gde moze da se nabavi nova guma,a da nije kineska , dimenzije 3.25-18,neka kaze,vreme je da je zamenim,a retka je dimenzija,veoma uska guma ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 7, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.gpautoshop.com/maloprodaja.html Ja sam svoju ovde nabavio. Isto tako imam broj od coveka koji nabavlja neke ceske gume (one koje primarno idu na jawe i mz, ja mislim), a ima i tigrove. Ne znam da li te to zanima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je reci u njemu posvecenoj temi, tamo mozes da postavis pitanja koja te interesuju vezano za bilo sta oko tvog motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...