paja90 8 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan HITNO prodajem Suzuki DR 650 RS presao 44000, na mom imenu registrovan do juna ove godine u dobrom stanju, ove sezone sam stavio nove gume (bridgestone) novi akumulator (jos u garanciji), novo ulje i filteri, plocice...motor je odrzavan kod joce-profimotouz motor dajem i kofer 45l, motor prodajem jer mi hitno trebaju pare za drugi koji jurim, ako se taj proda u medjuvremenu,ovaj ostaje meni zamena moze SAMO za gsxf750 ili eventualno VFR posto taj motor trazim... za ozbiljne kupce moze dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 178 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan koje je godiste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan ups, '93 zaboravio sam da napisem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1687 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I telefon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan jao sta mi je ma vidite ljudi da mi se bas zuri cim sam sve zaboravio evo telefona izvinjavam se 0642947967 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan jel'i prodat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan nije jos prodat... evo jos neka slika danas sam slikao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1687 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde reci tom sto prodaje taj motor sto ti hoces da malo saceka, pa da i ti sacekas, pa da ja mogu da zavrsim nesto i da se dogovorim sa tobom :moto3: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Februar 8, 2011 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Druze, koji si deo grada ? Mozda bih za vikend pogledao motor, jedino je malo problem sto se tebi zuri, a ja bih morao da prodam svoj prvo (isto kao i ti ) Inace, generalno, kakav je agregat ? Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan da mi se ne zuri malo bih podigao cenu dobar je motor nista mu ne fali, najbolje videti,pa proceniti... prodajem ga jer imam kombinaciju za drugi inace bih ga ja vozio... u principu sam slobodan za vikend tj svaki dan jedino je subota diskutabilna ali sve mozemo da se dogovorimo ž ž ps novi beograd-blokovi-deltacity...al nije frka ko ne moze da nadje mozemo se naci i na nekom blizem mestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Februar 9, 2011 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ok, imam telefon pa te zovem ako se iskombinujem da dodjem da ga vidim. Na slikama mi se svidja ! Jedino je jebeno to oko prodaje mog, ali videcemo vec, nije o'glavu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino je jebeno to oko prodaje mog, ali videcemo vec, nije o'glavu hehehe to je generalno problem svima, kao i meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, ovo me podseca na moju suprugu kad ima vezanu trgovinu po dva, pa i tri stana u lancu. Samo za prvi kupci imaju kes, pa prodavci otrce sa parama u drugi, a ovi kod treceg i svi srecni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Februar 10, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan heheh upravo tako mada ja cu biti vrlo srecan ako se i ovo tako zavrsi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1069 Napisano Februar 10, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Najlepse i jeste,vratilo se ono vreme robne razmene,neznam koji je to vek bio,nisam bio na celom casu istorije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Februar 12, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 1350 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi lepo vreme moze da se proba nije valjda skupo??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Februar 13, 2011 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga, ja ne stigoh da dodjem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Februar 14, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan ti si me zvao u subotu??? pa sta je problem ugovoricemo novo vidjanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 104 Napisano Februar 14, 2011 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam ja zvao, nisam bio u Bg. Aj mozda sledeci vikend. Bicemo u kontaktu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma neko me je zvao a ni ja nisam bio u subotu u bg-u pa smo se mimoisli...pa pomislih da si ti ok cujemo se onda pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan malo da osvezim oglas aktuelno ljudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno...nije fiksna cena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno...cena opet 1200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan prodato Mirku sa vidikovca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...