zarko1983 79 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem univerzalni nosač tablice, poželjno sa preklopom ali nije obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imas u oglasniku moji nosaci sa preklopom za nasu tablicu 45e.Metalni plastificirani ujedno nose i migavce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imas u oglasniku moji nosaci sa preklopom za nasu tablicu 45e.Metalni plastificirani ujedno nose i migavce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nosac marke Lampa,Italija. ,aluminiumski,na preklop, http://www.maxmoment.rs/artikli/detalji/sr_latin/147/proizvod_id/301/_/Parking nov je, 2000din trazim Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan jos neka ponuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Autocom 0 Napisano Mart 5, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan http://www.barracudamoto.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nosac tablice sa dva mala migavca. Sutra cu imati slike pa ti mogu poslati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...