Slaninar 630 Napisano Februar 5, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto povremeno stavljam i bisage na motor, hteo sam napraviti neku vrstu distancera kako mi one ne bi padale preko zadnjih žmigavaca. Ako još nekom ovo zatreba, eto ideje koja je preživela par putovanja bez problema. Da napomenem da je zbog očuvanja laka na motoru, ispod bisaga dobro držati neku gumenu mrežicu (ima da se kupi i nije skupa, ne znam kako se stručno zove - al' sam objasnio). Elem, evo slika. Obično gvožđe, savijeno zbog veće čvrstine. Šraf koji drži nosač top casea je probušen, pa je u rupu urezan navoj za šraf (5 mm šraf, unutar 8 mm šrafa). Sam metal je sa zadnje strane (ne vidi se na slici) savijen da ide preko šine nosača top case, kao da je okačen, a šraf ga dodatno osigurava da ne šeta. Ofarbano sve u crno auto lakom u spreju. To je otprilike to. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan 'ajd' okaci neku sliku da vidimo kako to izgleda sa torbama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3270 Napisano Februar 9, 2011 ЗЕЉКАМП, 1822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nesto slicno ce i meni laboranti da naprave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan hvala za sliku,extra je,ali ja sam mislio na neku slikanu odpozadi -da vidim kako to "drzi".hvala unapred jer i ja imam torbe imam Yami samo mi drzaci fale . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Februar 11, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan hvala za sliku,extra je,ali ja sam mislio na neku slikanu odpozadi -da vidim kako to "drzi".hvala unapred jer i ja imam torbe imam Yami samo mi drzaci fale . Nemam boljih slika, biće na proleće, ako bude sreće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Maj 16, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Sa montiranim bisagama: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...