jagodica bobica 1 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kula Motocikl: kymco super 8 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima ja sam nova ovde, i želim sve vas da pozdravim i nadam se da će mi biti super među vama bajkerima ja sam jedna mala bajkerka - jagodica bobica pozz za sve i hvala Mozart Junioru što mi je predložio da se registrujem ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Februar 3, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao svima ja sam nova ovde, i želim sve vas da pozdravim i nadam se da će mi biti super među vama bajkerima ja sam jedna mala bajkerka - jagodica bobica pozz za sve i hvala Mozart Junioru što mi je predložio da se registrujem ovde nema na cemu dobrodosla ti nama ovamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam jedna mala bajkerka - jagodica bobica pozdrav i tebi! nema veze,narast ces bobice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 3, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 3, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...