Saša Jack 7817 Napisano Februar 11, 2011 MotoDJIR.com, 1440 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Kada je sajam motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 11, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan neki mart... 25 mart 4 april http://www.sajam.co.rs/active/sr-latin/home/details/_params/sajam_id/32859.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Februar 11, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan mislim sa je ove godine 11-12-13- mart Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nije skratio tablicu već je razvalio stari nosač sa bočnih strana da bu ušla plus šraf Vidim ja da će ova tehnologija i za mene biti "ona prava" za tebe?? za nekoga od nas!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan mislim sa je ove godine 11-12-13- mart Do pre par dana je trebalo tako da bude, sad su ga pomerili za 25-i mart, zajedno sa automobilima. Kako li se osecaju izlagaci koji su ipak pravili neki raspored i sad izmena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam video kako izgleda nova tablica? Jel valja nesto? Jel moze neko da postavi slicicu? Evo slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Februar 13, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast coveku koji je dizajnirao, ili je bio slep ili pijan. Rupa na sredinu pa pod rep motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 13, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел зна неко где има да се наручи, да неко направи те носаче са одређеним мотивима ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 13, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan http://www.intercrown.net/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 13, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.intercrown.net/index.html Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 13, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ce pasovati od skuteraskih tablica cak su i za dlaku veci. SO tablica je 17 x 16,5 bar SO nbgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 13, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ce pasovati od skuteraskih tablica cak su i za dlaku veci. SO tablica je 17 x 16,5 bar SO nbgd Ako je tako onda je to mnogo vece od ovih tablica jer su ove nove 15,3 x 15,3,moci ce da stane u okvir ali ce morati da se pricvrsti necim a to nije cilj jel..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Polemisete bez veze... vec sam napisao da sam kupio okvir za novu tablicu, ne znam sta nije jasno. Ako ima u drljavom Kragujevcu ima i u svakom drugom gradu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Februar 13, 2011 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Po prvi put mi je zao sto nemam motor, vec skuter pa ne mogu tablicu pod rep, kod mene ovako, na izvolte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2510 Napisano Februar 14, 2011 Andragog, 5076 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Stara je 147x 147 a nova je 153x153 , u mom starom ramu za tablicu ima puno lufta oko 6-7 mm stara tablica i gore dole i levo desno bre, tako da ce sigurno stati i nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan има ли нека фирма да поклања рамове за мото-таблице у рекламне сврхе тако раде за кола што неби и за моторе ... наравно негде у БГ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Februar 14, 2011 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan probao u stari al ne ide na kraju pukao ram a zzvao sam i te iz pazove sto prave ramove i kazu sa tek prave alat za nove dimenzije ramova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kupio u AP Sportu za 200 dinara (za kola) ali nisam nešto prezadovoljan kvalitetom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Februar 23, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan kupio u AP Sportu za 200 dinara (za kola) ali nisam nešto prezadovoljan kvalitetom... naravno nijedne nikada nece biti o.k. ali kada je rec o komplastu ja ih sada zvao...oni carevi rade proizvodnju istih i imaju vise modela...ali se spremaju za sajam u martu...do tada ili na bubanj potoku ili negde u novom sadu poslali su u neku radnju...ili da narucite 100 kom kod njih po ce i cena biti niza... sve u svemu do tada snalazicemo se nekako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano April 8, 2011 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko ima li gde da se kupe ramovi za nove moto tablice 180 dinara,PEGAZ-MOTO u Zemunu, Ugrinovačka 118, 011/2613-135 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan U trionu su mi dali neki ram šatro za nove tablice, a on je prevelik, pa sam morao da kupim za 150 u prodavnici :zviz A likovi u platneru su prave stoke pogotovo onaj mali neki je novinar za motore bio ili još jeste, ali maltene me je izbacio iz salona i drao se kao nepoklanjaju oni ništa i nikome eventualno jedan samo njihovim kupcima, a za ostale je 300 din ja normalno ušao pitao jel ih i dalje daju reklamne ramove jer mi bilo usput posle ljermontove - a oni tako idiotski neme više videti neće čak i ako mi se bude kupovala yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jul 2, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Drugari nova tablica provereno staje u stari okvir, samo je iskrojite makazama za lim do crne linije, znaci po milimetar dva sa svih strana i staje tacno kako treba (ko du*e na nosu), ja licno na mom motoru tako uradio (a i jos nekoliko kolega)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...