sasa ns 1 3067 Napisano Januar 28, 2011 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre godinu dana sam kupio kinrodov coper od 50ccm,presao sam 1000km,menjao mu ulje elf 20-50 mineral jaso ma ,i za sad nemam problema zanimaju me iskustva ljudi sa tim motorom i agregatom,oko stelovanja ventila na 1000km,brzine ,tokom i nakon razradjivanja,pucanja iz kucista vazdusnog filtera...i uopste o radu i kvarovima.cini mi se da je agregat isti kao medes od 50 kubika ,a cuo sam i da orion ima takav agregat,motor sam kupi zeni a ona ga slabo vozi pa ja kad hocu da se odmorim od poleganja u krivinama sednem na copera i picim 35 na sat,pozdrav od sase iz novog sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 28, 2011 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan zanima me gde je filter ulja na motoru posto u uputsvu ga pominju da se ocisti a od njega ni traga, cak nema ni nikakve mrezice,jedino se u katalogu vidi filter uljne pumpe i da li treba i on dase cisti i da li mu se uopste moze prici i odakle a da se ne rasklapa masina jer ja nikakav drugi filtar ne vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Надам се да ће ти помоћи сервисно упутство за "Хонду Дакс", која има такву машиницу као и "Кинроуд" - http://www.megaupload.com/?d=10ZE35NZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...