nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan pilot brki slece ! tu je negde i gremlin :D stizemo u Rogaticu. zivi se kako se mora... i kako se moze ... ispostavilo se da je lik pored brkija, njegov drugar iz proslosti :o i naravno svi onako dzamlaja u "pohod" na autobus. a kao kec na desetku ja zadnji a vremena malo. i krece uspon uz Romaniju ! put koji nas vodi do " chardaka " usamljeno ali na lepom mestu. imamo " cist prozor " za poletanje, ali ne i dozvolu. ;D ;D ;D pravo tamo, tamo gde se "spajaju" nebo i zemlja, tamo je Sarajevo, tamo idemo ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan stajmemo na pumpu pored hotela " Karavan", ima i bajkera. Konkretno ove vec treci put prestizemo, mi vozimo a oni prave pauze. ;D ;D ;D u to, ja ulazim unutra kad ono Srbija - Nemacka 1-0 ( upravo postignut pogodak ) - vriska i dreka, veselo ! drugari nam umicu ... vreme pocinje da se menja a predeli fantazija. i slucajno iza jedne krivine " chardak " prirodni efekti... " ne mozes imati uspone ako nemas padove ", ili kako vec da li je ili nije, nisam istrazivao , ali policije ima kao mrava sa sve namestenim kamerama. nije se zezat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan reka Miljacka. ne secam se bas da sam je video. radi se most a daske samo pucaju. resilo je da nas ocuka. barem dok smo u tunelu necemo kisnuti kula " Bijela Tablja" nagovestava ulazak u Sarajevo. mali nesporazum, masimo put. nista strasno, vracamo se, zabranjeno skretanje... cika pandur kaze : hajde hajde. na pravom putu. malo nam je falilo da stignemo suvi. necija terasa nam je posluzila dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan pljusak je kratko trajao ali je napravio puteve extra klizavim. bilo je krivina u spustanju i prikljucivanje na drugi put. miloswind lepo prolazi, ali mene i brkija "potera" i pravo na put bez kontrole. srecom, vozac automobila je bio svestan sta se desava i na vreme izbegao sudar. kao po ledu da se vozi. i stizemo nekako na mesto odrzavanja skupa u Istocnom Sarajevu. meni na ulazu ponovo blokira prednja jer sam morao nekoliko puta da zakocim njome. 50 metara od mesta na kome ce mo postaviti sator kasnije ja sam u mestu. skidaj opet celjusti i opet razglavljuj klipove. bilo je dosta ljudi koji su hteli da pomognu ali nije bilo potrebe ( vec sam to radio ) :D i gle cuda - lepo vreme. pocinjemo da razapinjemo najveci sator na moto skupu ( ne racunajuci satre ) brki je poneo ceo padobran sa sobom :D sve mora da bude dobro zakovano, brki zakivaj dobro kisno odelo za sator. vec se dosta njih nakupilo. ima mesta za mnoge a cik pogodite kome smo zauzeli mesto, ko je kampovao tu pre nas godinama, hahaha a stigao posle nas ... da da, momci sa benzinske pumpe, na levoj polovini slike... sa desne, primeticete ST plave boje. ona ce imati ulogu u sledecem "velikom" putovanju. mi smo konacno zaseli da prepricamo put, da se smejemo zgodama i nezgodama. i naravno, otresemo po jedno :D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan dolazak ljutih masina :o pada mrak i pocinje druzenje. pored nas su Kraljevcani ( bila dobra cirka kod njih ) pohvala za drugare. moja sestra ( prva s desne strane ) je dosla da nas poseti na skupu ( dok smo jos citavi ) ;D u jednom trenutku meni i miloswindu sa ledja prilazi covek i ladno kaze : moze li jedna slika sa bracom ? ja vrtim film.... kad ono clan ekipe moto kluba Arhangel koji su prosle godine mene i miloswinda na putu Kokin Brod- Priboj ( u Bistrici ), dobro nahranili Zlatiborskom prsutom. hvala momci ! evo ekipe u Bistrice i neki od njihovih motora. isli ljudi na more, a mi za rucak keks tako da smo im izgleda dobro ostali u secanju. nazalost sa njim se nismo tad slikali jer je imao tel. poziv. a evo i njega sa nama u Sarajevu. dosao cak iz Svedske na moto skup. Milos Kalabic.... jos mi ne ulazi u glavu kako nas je zapazio u mrklom mraku. i dalje smo u kontaktu sa njim, hvala drugu na pivu ! ja najvise volim crne macke, ne znam vi ? ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan gde ima visokih obrtaja ima i vatre. ne zalim za pivom, bitno je da je motor preteko. pocelo malo "gubljenje" :D Brki..! "zapevaj taj falsh " !!! i eto kraj prve veceri, znaci petak se zavrsio, mi vec zagazili u subotu, al' se drzimo : svice novi dan. svi vec poceli novu turu, cili i veseli. ;D a mi imamo "ranjenog " :D sto ga nije sprecilo da isprobava raznolike mashine ;D ;D ;D sve mu se svidjalo... malo sa komsijama. ovaj pored tuarega je isto imao tuarega ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan danas imamo posla, idemo do rodjaka u Istocnom Sarajevu. ali izgleda da ciscenje nije bilo potrebno ;D ;D ;D a ja jedini nisam poneo kisno, rekoh lepo vreme. Ovi dvojica uzivaju, pogotovo brki, njemu sve lepo. ;D ;D ;D mada i meni se svidelo ovo odelce od 300 dindzi koje brki ponosno razvlaci. a kisa lije. e ovde se " spojilo nebo i zemlja ". sad smo spas nasli, igrom slicaja u skuter shop-u. Drugar nas je ugostio kao svoje. odmah nas nalazi na fejsu i pridruzuje se Studenica motrs-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan prvo na redu : Bash Charshija ! u prolazu zapocnemo pricu i tako se upoznamo. Koca- Podgorica. mnogo dobar drug. sa njim je bio i prijatelj Bandic -( plava ST od pre neku sliku ) lepo se ispricasmo i pozelesmo srecu jedni drugima. ( ova dvojica ce uci u sledeci putopis .... toliko ) :D idemo u obilazak a oci nam samo lutaju, cevapi cevapi vreme je ne kao nego je stvarno lose. u to pocinje strasan pljusak. spasavaj se ko moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan miloswind je odabrao vencanice :D kad god stane kisa mi obidjemo jedan deo. Dzidza bidza koliko ti dusa zeli. njam njam. ;D sedamo, narucujemo i pocinjemo. ne disemo. jeli smo i bolje cevape. ok su, ali ima i boljih. nama je bitno da smo ponovo na nogama. a i vreme nam ide na ruku. idemo na drugo mesto, a evo nesto okruglo, veliko i zanimljivo. :D nema ni jednog goluba na sedistu, polazimo odmah. dok smo tako istrazivacki jezdrili kroz grad, na jednom semaforu brki i miloswind vozeci se jedan pored drugog prodjose ladno kroz crveno. i to 2 metra od pandura ( obradjivao je jednog automobilistu tako da nije video ) a ovi dvojica se verovatno zapricali i tek posle 50 metara shvatise da sam ja ostao iza. hahahahaha srecom nista nije bilo, sad guraj pesaka. penjemo se na most, na kome je Gavrilo Pricnip izvrsio atentat na Franc Ferdinanda, pre mnooogo godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan ko kaze da brki ne voli da se slika ?! tracak domace kulture iza svakog ugla - dzamija ! videli smo dovoljno, sad idemo do mojih.iako nisam slikao nista kod njih, da vam samo predstavim i burazera ( sestru ste vec videli ) sa nekih proslih slika.. trenira obezbedjenje, svira, peva, i drzi aikido klub ( stil Ljubomira Vracarevica ( BG ) - realni aikido ) iako mu je cale iz Studenice, on je pravi Bosanac. 8) 8) docekani smo prelepo kod njih, da vam i ne pricam, znate kako je kad se ode kod daleke rodbine koja se retko vidja. vracamo se u kamp i brki pravi jubilarnu kilometrazu. :o ma ne to ne moze biti, to ti je bre neko namestio :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan malo se prosetasmo po kampu, kad ono "opasan" neki red tamo :D sto da ne, bolje sad da jedemo nego da ogladnimo za sat vremena. nastavljamo obilazak... u sredini Lakijev BMW ( "Laki dukati "- KV ) sumnjam da su pticice mogle spavat , ako ne zbog motora onda zbog gromoglasnog hrkanja celog kampa. to je nesto sto se treba doziveti. :o cujemo pricu da se u blizini odrzava akrobatska voznja. pali motore ! kad, prc malo, svako mesto zauzeto. decko je pokazao sta zna. tu se srecem sa mojom dugogodisnjom prijateljicom Jovanom i krecemo u voznju. ( tacno sam malo toga znao o Sarajevu ) ;) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan ped vece krecem da kupim DOT 4 ( ulje za hudraulicne kocnice ). nekako nalazim Modrichu UHK ili tako nesto ali pise da odgovara standardima DOT 4. vracam se u kamp i da zamenim kad ono ne moze da se odviju srafovi koji drze burence za ulje. uhhh. srecom, kad meni ne radi mozak ima kome radi. Prijatelj iz KV-a se nasao i predlozio navrtku kod poluge prednje kocnice. sad vise klip nije bio pod stalnim pritiskom, kocnice se nisu zagrevale toliko i znaci nema blokade. Gotovo. pada mrak i skoro celo Kraljevo je na okupu. skroz desno predsednik moto kluba Kings-" Susha ". a i nas doktor je tu :D ( iza panja u crnom prsluku ). pozz doktore i nastaje pometnja, svi na nogama svi divljaju ! ( ekipa kojoj smo zauzeli kamp mesto se veseli i nazdravlja ) malo je bilo sale oko toga, kao porvamo se i opet nazdravimo :D hvatamo ekipu kako uziva.. pivo se cuvalo na specijalnim drzacima. miloswind nam se kasnije zalio kako smo mu ja i brki nestali kad je samo na sekundu okrenuo glavu. nije mogao vise da nas nadje... uglavnom kod mene i brkija sve u redu. gruva muzika, svemirci nas osvajaju a nama lepo. vece za pamcenje. mogu vam reci da zbog Sarajki uvek rado idem u Sarajevo. a muzika sve jaca i jaca !!! kasnije saznajem da je i miloswind imao svojih 5 minuta i to na mom motoru u centru Sarajeva. Psovao sam ga sto nije nosio kacigu ! ;D ;D ;D kaze da je kasnije oko 12 otisao do satora nesto da uzme, seo i zaspao. kisa je kasnije vec jace padala sto nije smetalo da ostanemo do kraja svirke i ludo se provodimo. kad smo otpatili Sarajke, vracajuci se polako dugim pravcem prema kampu prilazi nam motorista i zustro staje ispred nas i pita odakle smo. kaze da su nekom pokradene stvari iz satora, sve je uzeto. na motoru je bio jedan od organizatora, a kako smo culi pricu neki klinci lokalci su nekome, mislim iz Vrnjacke Banje pokupili stvari. stvarno ruzno i za svaku pogrdu. kad smo se spustili u satore ja i brki smo zaspali na mestu istog trenutka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan uh, nedelja moramo kuci ! ustali smo oko 8. mnogi su bili spakovani. umivanje, i spremanje na brzaka, sator smo na tenane, nismo zurili. pozdravili smo se sa mnogima koje smo upoznali i otisli se na put. ali pre nego li pomislimo na dalji put... dosipam u moj maleni rezervoar dragocene tecnosti. i dalje ne mogu da iskoristim 2 l rezerve i na raspolaganju mi je samo 10 l. bilo je "gusto " ovde na pumpi, malo mi je ostalo od one desetke. inace prelepo jutro u Sarajevu. momci samo pravo .... milion puta sam se okrenuo da bacim pogled na grad. ah, nema vise okretanja. na Romaniji nas pristizu Sasha ( KV ) i... Susha. u glavi nam dogadjai iz prethodnih dana i naravno kuca i nasi koji nas tamo cekaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan uhvatili smo jednu brzinu i bez mnogo stajanja brzo napredovali. na kraju jednog pravca smo preticali auto a ogranicenje je bilo 80. ni u snu da je na kraju pandur sa tronoscom ( kamerom ) :o ali dobar neki covek, pokaza samo rukum da usporimo i to je to. Mare care vozi kuci ! Glodjo ( KV ) on his mighty ship ! evo i mene malo u akciji ;D pa i brkija pocinjemo kolonijalnu voznju sa Glodjom i Zokijem iz Stubla ( KV ) ubacuje se intruder 1800. i u jednoj istoj ovakvoj krivini dok je preticao izleti mu auto, a onoliku motorcinu nije lako vratiti... srecom prolazi. dobro je. Drina i dalje zelena, nista se nije promenilo. Cuprijo !.. evo nas opet :D 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan E, lepo je gledati ovako lepo opisan putopis, covek prosto zaboravi na ovu zimu koja cini mi se nema kraja. Svaka cast na slikama, bilo mi je zadovoljstvo gledati ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan stajemo u Visegradu kod cuprije da se potrose marke. u medjuvremenu na "parkingu" pored nas ulecu jedan Australijanac i njegov prijatelj, Evropljanin na dva TA citajuci strane putopise naletim na njihov i na ovu fotku. ( nase masine :takoje: ) ja onako zinuo ne mogu da verujem da da smo dospeli na tudj putopis. nesto pre granice ...ko se ovom nadao, niko ! mi smo nekako najbolje prosli. ekipa pre nas pokisla strasno, ekipa iza nas naje***a. iskoriscavam priliku za jos koju sliku pre nego sto ponovo udari, a i baterija je skoro prazna na mom foto aparatu. na brkijevom ne daje vise znake.. na granici jedan motorista sam. malo stariji gospodin na onom kineskom choperu od 200 i koliko vec ccm. pitamo sta je bilo.. kaze, otisla mu grupa i on omasio skretanje. A ide za Bg. min smo mub rekli gde se nalazi... bili smo brzi. Mokra Gora. izvinite drustvo, lose namesteno. evo ovako, moze.... ;D ;D ;D zao im je izgleda za prvu sliku. ladna ko zmice ! to je taj momak ! :D nasa mreza, vreme je da se javi kuci. ( naravno i dok smo bili tamo smo se javljali ) malo hoda unazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan ja i brki lagano polazimo. posle 500 metara nigde miloswinda. sacekasmo malo i ukapirasmo da nije ni posao. vrativsi se zaticemo ga na istom mestu. jeste vrucina i jeste da je morao da skine kisno odelo ali nije ga to morilo. motor nije hteo da upali preko startera. inace tuareg pali i bez kljuca i bez akumulatora, na kurblu, to je ta shema :D ali on je hteo da sredi stvar. prvi pogled na osigurace i voolaaa ! - pregoreo jedan. sreca te je imao rezervni, i to onaj koji je zamenio novim i koji je hteo da baci pred polazak, ali ga slucajno stavio. zamenjivannje i moze da se krene. "nebeskim" putevima kroz Srbiju. domaci... stajemo jos jednom da pojedemo nesto kod jezera Medjuvrshje. baterija konacno crkava... tu se rastajemo sa ekipama. sa brkijem idemo na splav u Kraljevu. Stigli smo tik posto je pljusak razorio grad. voda na sve strane. ja i miloswind nocimo kod njega i ujutru polazimo. kuci stizemo posle skoro 800 km na satu i sto je vaznije zivi i zdravi. drago mi je sto sam imao priliku da ovo podelim sa vama i nadam se da smo uvideli... da i "grana" vise nije daleko ! :D jeeaaaa !!! sve najbolje i pazljivo vozite. pozz bajkeri ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Januar 27, 2011 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan putopis, lepo opisani dozivljaji i predeli kroz koje se putuje. Hvala vam momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Uljepsao si mi vece Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari na lepim recima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Konacno ga postavi,lenjivce jedan! Inace Brki redovno ide u Sarajevo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1279 Napisano Januar 27, 2011 Drug član, 931 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volem moto skupove ali zato mnoooogo volem slatke bosancice pa cu verovatno zbog istih skoknuti ove godine do Sarajeva. Inace prijatelju, ulepsavas mi mnogo ove tmurne zimske dane svojim putopisima. Nestrpljivo ocekujem sledeci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST !!! Odlican putopis, Boga mi cu i ja na prolece do Sarajeva.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 27, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci,nemam reci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jelenkop6 18 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 32 postova Lokacija: Prnjavor,Republika Srpska... Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,uzivao sam citajuci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...